Kāds sakars šefpavāram Laurim Aleksejevam ar "maķīša" burgeriem?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lauris Aleksejevs ir viens no Latvijā zināmākajiem un atzītākajiem šefpavāriem, kuru raksturo augstas kvalitātes prasības pret ēdienu, rūpība pret katru detaļu virtuvē, un radoša personība. Apvienojot augstos kvalitātes standartus un izdomu, tapušas divas oriģinālas burgeru receptes ātrās ēdināšanas restorāniem Latvijā.

Jau no 21. novembra pēc šefpavāra receptes veidotie burgeri “Maestro” burgeru līnijā būs pieejami visos “McDonald’s” restorānos Latvijā.

Lauris Aleksejevs ir radījis divas oriģinālas receptes - liellopa gaļas burgeram un vistas gaļas burgeram. Recepšu pamatā ir augstākās kvalitātes liellopa un vistas gaļa, svaigi dārzeņi un garšaugi un dažādas mērces. Recepšu izveide noritēja vairākus mēnešus, degustējot un kombinējot sastāvdaļas un veicot vairākus garšu testus.

“Burgers ir viens no pasaulē leģendārākajiem ēdieniem, un arī Latvijā tas pēdējos gados ir ieguvis lielu popularitāti. Strādājot pie receptēm, mans mērķis bija kombinēt tās garšu nianses, kuras patīk cilvēkiem Latvijā, ar pasaules tendencēm, un savienot manu personīgo stilu,” par recepšu izveidi stāsta šefpavārs Lauris Aleksejevs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu