Kā mīlējoties jutekliski satvert sievieti aiz matiem?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kā uzskata seksuālo attiecību eksperts, vairāku grāmatu autors un seksa tehniku treneris Alekss Mejs, pastāv divas tehnikas, kā šo procesu pārvērst par īstu kaisles spēli!

"Pirmkārt aizmirstiet par ainām no kārtējās pornofilmas, kur šī darbība izskatās kā zirga astes satveršana un paraušana. Tas ir sāpīgi un nepatīkami," uzsver Alekss Mejs. "Manā pieredzē ir divas tehnikas, kas sievietei sagādā baudu..."

Tehnika Nr.1. 

Pietuvojies savai partnerei no mugurpuses. Pagriez roku tā, lai plauksta viegli ieslīdētu viņas matos, sākot no kakla daļas virzienā uz augšu - pakausi. Maigi turpini šo kustību un uzmanies, lai  pirksti nesāk plēst viņai matus. Tad lēnām īpašā veidā satver viņas matus: pieskati, lai pirkstu kauliņi maigi piespiežas un neatraujas no viņas galvas ādas. Tālāk lēni satver viņas matus plaukstā un nostiprini kustības beigas. 

Matus satver tikai no galvas aizmugurējās daļas. Nedari to no sāna vai pieres.

Tehnika Nr.2.

Partnere guļ uz vēdera. Satver viņas matus tā, lai starp plaukstas malu un viņas galvu nebūtu atstarpes. Tavs īkšķis un rādītājpirksts saspieduši un velk matus uz vienu pusi, bet delnas virspuse atspiežas pret pakausi. Tu it kā stiep matus, būdams ciešā kontaktā ar viņas galvu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu