Menedžeris: Brāļi Kļičko boksa ringā neatgriezīsies

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vladimirs Kļičko (no kreisās) un Vitālijs Kļičko
Vladimirs Kļičko (no kreisās) un Vitālijs Kļičko Foto: Reuters/ScanPix

Slaveno Ukrainas bokseru Vladimira un Vitālija Kļičko menedžeris Bernds Bente izteicies, ka brāļi boksa ringā vairs neatgriezīsies. Viņiem ir citi plāni. 

"Nedomāju, ka kāds no viņiem kaut kad atgriezīsies ringā," izdevumā "World Boxing News" citēts Bente. "Vitālijs ar prieku strādā par Kijevas mēru, un viņam patīk atrasties politikā. Savukārt Vladimiram bija finansiāli ļoti izdevīgs piedāvājums aizvadīt revanša dueli pret Entoniju Džošua, bet viņš no tā atteicās, un tas bija pareizs lēmums."

Šobrīd 42 gadus vecais Vladimirs Kļičko savas karjeras laikā piedalījies 69 cīņās, kurās guvis 64 uzvaras. Divus no pieciem zaudējumiem viņš piedzīvoja karjeras noslēdzošajās cīņās. 

"Vladimiram ir laba veselība, viņš ir finansiāli nodrošināts un strādā pie daudziem biznesa projektiem. Turklāt viņam ir labi iemesli karjeras beigšanai. Lai kāds no viņiem atsāktu savu karjeru, ir jānotiek brīnumam," teica titulēto bokseru menedžeris. 

47 gadus vecais Vitālijs Kļičko 47 profesionālajā ringā aizvadītajās cīņās piedzīvoja tikai divus zaudējumus. Pēdējo cīņu viņš aizvadīja pirms vairāk nekā sešiem gadiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu