Balcers ar diviem vārtiem kaldina "Senators" panākumu AHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: bellevillesens.com

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers otrdien guva divus vārtus viņa pārstāvētās Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandas Belevilas "Senators" uzvarā.

"Senators" viesos ar 5:1 (1:1, 2:0, 2:0) apspēlēja Šarlotas "Checkers".

Balcers sev atvēlētajā laikā izpildīja četrus metienus pa pretinieku vārtiem, no kuriem divi bija precīzi. Tāpat latvietis nopelnīja arī pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latvietis šosezon 18 spēlēs guvis septiņus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles, būdams trešais rezultatīvākais savas komandas hokejists.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā piektajā vietā ar 19 punktiem 17 spēlēs atrodas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur vietu zemāk ar 17 punktiem 18 spēlēs ir Hēršijas "Bears", kurā par vietu sastāvā cīnās aizsargs Kristofers Bindulis.

Savukārt Ziemeļu divīzijas otrajā vietā ar 19 punktiem 17 cīņās atrodas vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kamēr ceturtā ar 18 punktiem 18 cīņās ir Belevilas "Senators", bet sestā ar 16 punktiem ir Lavālas "Rocket", kuras sastāvā ir uzbrucējs Ņikita Jevpalovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu