Jelgava gatavojas svētkiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jelgavas pilsēta

Jelgavas pilsētas centrā, Hercoga Jēkaba laukumā, uzstādīta lielā egle, kas jau septīto gadu ir veidota, balstoties uz mūsu sadraudzības pilsētas Baltkrievijā Baranoviču pieredzi, rasējumiem un ieteikumiem tehniskajam risinājumam. Tās veidošanā izmantotas mazās egles, bet dekorēšanā – trīs dažādu diametru 78 gaismas dekori un 960 metrus garas sarkanas LED spuldžu virtenes. Egli iedegs Pirmajā Adventē, 2.decembrī.

Pēc lielās egles iedegšanas pilsētā iemirdzēsies arī pārējā svētku rota. Pasta salā koku vainagos, Stacijas parkā un rotācijas aplī, Lietuvas šosejā, Raiņa parkā, Lielās ielas kokos un Hercoga Jēkaba laukumā, uz tiltiem pār Driksu un Lielupi, Driksas gājēju ielā un Vecpilsētā uzstādīti gaismas dekori, kas veidoti no dažādu krāsu LED spuldžu virtenēm un tīkliem, dekoratīvajām 3D bumbām un zvaigznēm. Satiksmes ielā izvietotas rūķu cepures.

Informācija sagatavota Jelgavas pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldē

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu