Noskaties: Strēlnieks un Timma kopā gūst 20 punktus Eirolīgas mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: EPA/LETA

Latvijas basketbolisti Jānis Timma un Jānis Strēlnieks otrdien kopā guva 20 punktus viņu pārstāvētās Grieķijas komandas Pirejas "Olympiakos" uzvarā ULEB Eirolīgas mačā.

Pirejas klubs viesos ar rezultātu 72:62 apspēlēja vācu klubu Minhenes "Bayern".

Timma laukumā pavadīja 29 un 54 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks komandā. Viņš šajā laikā guva 10 punktus, realizējot 2 no 2 divpunktu metieniem un 2 no 6 tālmetieniem.

Vēl Timma bloķēja 1 pretinieku metienu, pārtvēra 1 bumbu, kā arī sakrāja 4 piezīmes, bet 1 pārkāpumu izprovocēja, dueli noslēdzot ar 5 efektivitātes koeficienta punktiem.

Savukārt Strēlnieks 21 minūtē un 36 sekundēs guva 10 punktus, realizējot 3 no 4 divpunktu metieniem, vienīgo izpildīto tālmetienu un vienīgo soda metienu.

Latvietim arī 2 atlēkušās bumbas, 2 rezultatīvas piespēles, 2 kļūdas, 2 piezīmes un 3 izprovocēti sodi, kā arī 12 efektivitātes koeficienta punkti.

Rezultatīvākais "Olympiakos" rindās ar 12 punktiem bija Zeks Ledejs, kamēr mājiniekiem pa 15 punktiem guva Vladimirs Lučičs un Deriks Viljamss.

ULEB Eirolīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 8 uzvarām tikpat spēlēs ir Madrides "Real", bet Maskavas CSKA ir 7 panākumi 7 spēlēs.

Daira Bertāna pārstāvētā Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" ar 5 panākumiem ir 5. vietā, bet Rolanda Šmita Barselonas "Lassa" ar 4 uzvarām ir vienu vietu zemāk.

Tikmēr "Olympiakos" guvusi 4 uzvaras 8 spēlēs, kas tai dod 8. vietu.

Anžeja Pasečņika pārstāvētais Spānijas klubs Grankanārijas "Herbalife" ar 2 uzvarām ir 12. pozīcijā.

Savukārt Žanis Peiners un Turcijas komanda Stambulas "Dariššafaka Tekfen" ar 1 panākumu 8 dueļos ieņem pēdējo vietu 16 vienību konkurencē.

ULEB Eirolīgā šosezon, tāpat kā iepriekšējās sezonās, spēlē 16 komandas, kuras aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām tiekot izslēgšanas spēlēs.

Iepriekšējā sezonā par ULEB Eirolīgas čempioni kļuva Madrides "Real" no Spānijas, kas finālā ar 85:80 uzvarēja Turcijas vienību Stambulas "Fenerbahce Doguš", bet trešo vietu izcīnīja Lietuvas basketbola grands Kauņas "Žalgiris".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu