Sprinta zvaigzne Bolts varētu parakstīt līgumu ar Maradonas trenēto komandu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Useins Bolts
Useins Bolts Foto: AFP/LETA

Astoņkārtējais olimpiskais čempions sprinteris Useins Bolts nav atmetis cerību profesionālā līmenī spēlēt futbolu. Spānijas izdevums "Marca" vēsta, ka viņš varētu parakstīt līgumu ar Meksikas klubu "Dorados", kuru vada Argentīnas futbola leģenda Djego Maradona. 

Tiek ziņots, ka "Dorados" ir ieinteresēta piesaistīt Boltu, kurš pats joprojām meklē iespējas spēlēt futbolu profesionāli. 

"Dorados" spēlē Meksikas pēc spēka otrajā līgā. Kopš komandas stūri pārņēmis Maradona, "Dorados" deviņās spēlēs piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, turklāt vienība cīnās par iespēju nākamsezon spēlēt valsts augstākajā līgā. 

Ja Bolts nonāks "Dorados" komandā, tas būs viens no neparastākajiem notikumiem pasaules futbolā, proti, roku rokā strādās visu laiku ātrākais pasaules cilvēks un sava laika pasaules spožākā futbola zvaigzne. 

32 gadus vecais Bolts aizvadīja vairākas pārbaudes spēles Austrālijas augstākās līgas futbola komandā Gosfordas "Mariners", bet vienošanos ar klubu neparakstīja. 

Nesen viņš izteicās, ka varētu atteikties no plāniem sākt futbolista karjeru, ja līdz novembra beigām nespēs parakstīt līgumu ar kādu profesionālu komandu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu