Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Karsta" filmēšana autovadītājam sarūpē vairākus administratīvos sodus

Nevienam jau netraucēja
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds autovadītājs Sanktpēterburgā ticis administratīvi sodīts par vairākiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem pēc tam kā krustojumā bija izkāpis no sava Porsche kabrioleta, lai uzfilmētu tajā pozējošu puspliku jaunkundzi.

Kā redzams video, "Karstā" filmēšana notikusi pašā Sanktpēterburgas centrā, kad Porsche vadītājs apstājies pie gājēju pārejas.

Uzņemto materiālu viņš pēcāk izvietojis savos sociālajos tīklos, kur guvis plašu atsaucību. Tas, protams, ir apsveicami, taču uzmanību tas piesaistījis arī likuma sargu aprindās, kam ātri vien izdevies noskaidrot video autora un Porsche īpašnieka personību. 

Jāteic gan, ka viņam noteiktais sods nav īpaši bargs un lielu robu Porsche saimnieka kabatā neiecirtīs. Proti, viņš sodīts par apstāšanos aiz STOP līnijas un par pastaigāšanos uz ielas braucamās daļas ārpus gājēju pārejas zonas, raksta ZR.ru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu