MEDRULL aromātiskais plāksteris pret iesnām MY LITTLE NOSE

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rūpes par bērnu veselību vienmēr būs galvenā vecāku prioritāte. Diemžēl dažādu laikapstākļu ietekmē gan bērniem, gan pieaugušiem ir risks saslimt ar iesnām, kas ir deguna dobuma gļotādas iekaisums.

Iesnu ārstēšanai ir paredzēti daudz dažādu līdzekļu, iespējams arī no  tautas medicīnas, par kuru kāds ir dzirdējis no saviem vecvecākiem vai arī internetā izlasījis. Ir pat radies sava veida teiciens par iesnu ārstēšanu: ar zālēm septiņas dienas, bez zālēm nedēļu. MEDRULL savā plašajā plāksteru sortimentā jau trešo ziemas sezonu veiksmīgi piedāvā aromātisko plāksteri- MY LITTLE NOSE, kas ir īpaši piemērots bērniem no triju gadu vecuma, lai iesnu gadījumā, kad ir aizlikts deguns, atvieglotu elpošanu un ārstēšanas procesu.

Foto: Publicitātes foto

Tas ir veidots plākstera veidā, kura materiāls ir piesūcināts ar dažādām ēteriskajām eļļām - piparmētru, priežu, eikaliptu, apelsīnu un citronu. MY LITTLE NOSE plāksteri var pielīmēt pie nakts drēbēm, vēlams krūšu rajonā, uz spilvendrānas vai arī  gultas malas. Izgarojot ēteriskajām eļļām, tiek atvieglota elpošana un ir vieglāk aizmigt. Aromterapijas efekts ilgst līdz 8 stundām - visu nakti gultā vai arī visu dienu dārziņā. Katrs plāksteris ir iepakots atsevišķi, kas nodrošina tā galvenās īpašības saglabāšanu līdz lietojuma brīdim. Svarīgi uzsvērt, ka plāksteris neatstāj traipus un to ir viegli gan pielīmēt, gan noņemt, kā arī kustoties tas neburzās.

Foto: Publicitātes foto

Produkta funkcionalitāte un efektivitāte apstiprinās arī tikko veiktajā eksperimentā, ko veiksmīgi palīdzēja realizēt Latvijas veselības portāls medicine.lv. MEDRULL aicina iepazīties ar šiem neatkarīgajiem testēšanas rezultātiem aromātiskajam plāksterim MY LITTLE NOSE! Testā piedalījās neatkarīgi 15 dalībnieki. Atsauksmes par aromātisko plāksteri MEDRULL MY LITTLE NOSE varat izlasīt šeit.

Foto: Publicitātes foto

MEDRULL atgādina, ka pirms produkta lietošanas nepieciešams uzmanīgi iepazīties ar lietošanas instrukciju. Produkts ir pieejams lielākajos aptieku un arī veikalu tīklos. MEDRULL vēl visiem stipru veselību, taču iesnu gadījumā MY LITTLE NOSE nāks palīgā!

MEDRULL arī aicina sekot līdzi dažādām aktivitātēm, publikācijām un konkursiem sociālajā vidē FACEBOOK.

Vairāk par MEDRULL produkciju var iepazīties mājaslapā

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu