Ko ir sasniegusi un ko zaudējusi Megana, ieprecoties karaļnamā (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms sešiem mēnešiem pasaule piedzīvoja vienas no šā gada gaidītākajām kāzām. Tā bija Lielbritānijas prinča Harija un aktrises Meganas Mārklas iestūrēšana laulības ostā zem karoga "Saseksas hercogi". Jau toreiz masu mediji mēļoja, ka šis notikums daudz ko mainīs karaļnamā, tāpēc tagad laiks savilkt pirmo bilanci par to, kas tad īsti ir mainījies....

Pirmkārt jau amerikāņu tumšmatainā aktrise vienmēr paliks vēsturē kā pirmā sieviete, kuras dzīslās rit afroamerikāņu asinis, bet kura ir ieprecējusies britu karaliskajā ģimenē. 

Foto: EPA/Scanpix

Protams, tas, ka līgava nav no britiem, nav vienīgie jauninājumi karaļnamā, secina izdevums "Mail On Sunday", kas arī izlēmis uzskaitīt faktus. 

Ne velti Saseksas hercogieni Rietumu masu mediji ir nodēvējuši par "vētru Meganu", jo kopš viņas ienākšanas karaliskajā pulkā sākušās acīm redzamas pārmaiņas. 

Paliek uzticīga savam stilam

Par spīti karaliskās ģimenes etiķetes pazinējiem un pat pašas karalienes Elizabetes II iebildumiem, Saseksas hercogiene ir palikusi uzticīga savam ģērbšanās stilam. Atšķirībā no Kembridžas hercogienes, kas ģērbjas klasiski eleganti un karalienei pa prātam, Megana aizvien sabiedrību pārsteidz ar modes namu jaunākajiem trendiem un avangardiskām kleitām.

Foto: SIPA/Scanpix

Arī apavi ir uz gana augstiem papēžiem, lai tos nodēvētu par izaicinoši seksīgiem. Megana vairākos pasākumos

ir izskatījusies nevis kā karaļnama ģimenes pārstāve, bet kā Holivudas dīva. 

Foto: LETA
Foto: PA/Scanpix

Tāpat pēc etiķetes neviens no karaliskās ģimenes nenēsā ādas apģērbu - bet Megana ir vairākkārt redzēta savos iemīļotajos ādas svārkos. 

Foto: SIPA/Scanpix

Tomēr kaut kur Megana ir piekāpusies, viņa nēsā miesas krāsas zeķubikses. Atceramies, ka pirmajās tikšanās reizēs viņa neuzskatīja par vajadzīgu pat oficiālajos pasākumos ierasties miesas krāsas zeķēs. 

Foto: PA/Scanpix

GALERIJA: Emocionālākie foto mirkļi no Harija un Meganas vizītes Austrālijā 

Agrais putniņš ar raksturiņu

Karaļnama personāls aizvien vēl nav pieradis pie jaunās hercogienes dienas režīma; viņa mostas jau piecos no rīta. Tas jau nebūtu nekas, ja viņas enerģijas pārpilnība un daudzās prasības neliktu arī personālam sākt darbu ap to laiku.

Izrādās, ka ir bijuši gadījumi, kad darbinieki ir rakstījuši lūgumu viņus atbrīvot no darba, jo nespēj sadzīvot ar šādu darba dienas ritmu. 

Gribu savu māju!

Nav noslēpums, ka Saseksas hercogiene nenogurstoši lūdz savam jaunajam vīram iespēju dzīvot citur - tālāk no Kembridžas hercogiem Keitas un Viljama.

Britu karaliskajā ģimenē tradīcija dzīvot visiem vienuviet ir ļoti sena, bet tagad atradusies persona, kas to ievērot nevēlas. 

Foto: PA/Scanpix

Neievieš jaunus draugus

Pierasts, ka, ieprecoties karaļnama ģimenē, tu centies sadraudzēties ar vairākiem radiniekiem un ģimenei tuvu stāvošām personām. Tomēr Meganai nav tāda mērķa un viņa drīzāk uztur ciešākas attiecības ar saviem Amerikas draugiem - tenisa karalieni Serēnu Viljamsu, TV seju Opru Vinfriju, aktieri Idrisu Elbu, Klūnijiem u.c. 

Amala un Džordžs Klūniji Harija un Meganas kāzās
Amala un Džordžs Klūniji Harija un Meganas kāzās Foto: SIPA/Scanpix
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu