Atceltas Parisas Hiltones kāzas ar amerikāņu aktieri Krisu Zilki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

​Sabiedrības dāma un dīdžejmeitene Parisa Hiltone (37) izšķīrusies ar līgavaini, aktieri Krisu Zilki (33), ziņo tabloīdi “TMZ” un “Page Six”.

“Page Six” kāds pārim tuvs avots atklāja, ka abu attiecībām gals pienācis pirms pāris nedēļām: “Viņa izšķīrās ar viņu. Viņa bija aizņemta strādājot un saprata, ka viņš nav īstais. Abiem problēmas bija jau kādu laiku.”

Pāra kāzas sākumā bija plānotas šā gada novembrī, tad pārceltas uz nākamā gada maiju, lai Parisai dotu vairāk laika īpašās dienas plānošanai, bet tad atceltas pilnībā.

Kā zināms, pirmās ziņas par abu attiecībām medijos parādījās 2017. gada februārī. Zilke Hiltoni bildināja šā gada janvārī ar iespaidīgu 20 karātu saderināšanās gredzenu, kura cena tiek lēsta ap diviem miljoniem.

Šopavasar, martā, blondā daiļava to pazaudēja, izklaidējoties kādā naktsklubā Maiami. Viņas apsardzei nācās pārmeklēt izklaides vietu, līdz dārgā rotaslieta tika atrasta ledus spainī pie blakus galdiņa VIP zonā.

Pašlaik Parisa atrodas Dubaijā, lai reklamētu savas jaunā smaržas. 

Uz augšu