Latvijas futbolists Gutkovskis laukumā varēs atgriezties tikai pavasarī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vladislavs Gutkovskis
Vladislavs Gutkovskis Foto: Latvijas Futbola federācija (facebook.com/futbols)

Savainojumu ārstējošais Latvijas futbola izlases uzbrucējs Gutkovskis laukumā varēs atgriezties tikai pavasarī.

Aptuveni pirms mēneša Polijas otrās līgas komandā spēlējošais Ņidzicas "Termalica" Gutkovskis pārrāva ceļgala krusteniskās saites, bet kluba mājaslapā viņš trešdien paziņoja, ka laukumā atgriezīsies vien pavasarī.

Trauma Gutkovskim sabojāja veiksmīgo sezonas ievadu, jo pirmajos mēnešos viņš Polijas otrajā spēcīgākajā čempionātā iesita sešus vārtus. Šobrīd viņš ir turnīra trešais rezultatīvākais futbolists, kamēr līderis ar astoņiem vārtiem ir cits Latvijas izlases futbolists Valērijs Šabala, kurš pārstāv Belsko-Bjalas "Podbeskidzie" komandu.

Savainojuma dēļ Gutkovskis nevarēja palīdzēt Latvijas izlasei novembra UEFA Nāciju līgas noslēdzošajos mačos pret Kazahstānu un Andoru.

"Termalica" ar 20 punktiem 18 spēlēs Polijas otrajā līgā ieņem tikai 14.vietu 20 komandu konkurencē. Sezonas turpinājumā to sagaida cīņa par vietas saglabāšanu šajā turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu