"Mogo" un "Zemgale"/LLU gūst uzvaras OHL mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
HK "Mogo"
HK "Mogo" Foto: HK Mogo

"Mogo" un "Zemgale"/"Latvijas Lauksaimniecības universitāte" (LLU) trešdien guva pārliecinošas uzvaras "Optibet" Hokeja līgas (OHL) regulārā čempionāta mačos.

"Mogo" komanda viesos droši ar 6:1 (1:0, 4:1, 1:0) pārspēja "Liepāju".

Uzvarētāju sastāvā ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām izcēlās Rūdolfs Maslovskis, kamēr vieni vārti un viena rezultatīva piespēle Kasparam Saulietim, Gatim Gricinskim un Ronaldam Cinkam.

Tikmēr "Zemgale"/LLU trešdien savā laukumā ar 6:2 (2:2, 1:0, 3:0) uzveica Hokeja skolu "Rīga", sāncenšu pretestību salaužot vien trešajā periodā ar trim bezatbildes vārtiem.

Jelgavas komandas sastāvā ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Rustams Begovs, kamēr 1+1 bija Aleksandram Novikovam, Mārim Miezim un Vladislavam Adeļsonam.

OHL kopvērtējuma līderpozīcijā ar 39 punktiem 17 mačos ir "Prizma", kam vienu punktu zaudē 15 spēles aizvadījusī "Mogo".

Aiz abām vadošajām komandām ar 27 punktiem 17 mačos ir "Zemgale"/LLU, kamēr pa 24 punktiem guvušas "Kurbads" un Hokeja skola "Rīga". Sestā ar desmit punktiem 16 cīņās ir "Liepāja", kamēr trīs punkti 14 spēlēs ir "Lido" vienībai.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu