Lebrons iemet 32 punktus Klīvlendā; fani NBA zvaigzni uzņem kā varoni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrons Džeimss trešdien guva 32 punktus Losandželosas "Lakers" vienības labā izbraukumā pret savu bijušo komandu Klīvlendas "Cavaliers", kas basketbolistu uzņēma kā varoni.

"Lakers" viesos ar 109:105 (24:28, 25:24, 32:29, 28:24) pārspēja "Cavaliers".

Džeimss 32 gūtajiem punktiem pievienoja arī 14 izcīnītas atlēkušās bumbas un 7 rezultatīvas piespēles.

Aizvadītajā vasarā Džeimss otro reizi karjerā starpsezonā atstāja "Cavaliers", pārceļoties uz citu komandu.

Džeimss pārstāvēja "Cavaliers" laika posmā no 2003. līdz 2010. gadam (7 sezonas) un no 2014. līdz 2018. gadam (4 sezonas).

Klīvlendas līdzjutēji pirms 8 gadiem Džeimsu izsvilpa, kad viņš pirmo reizi ieradās spēlēt "Cavaliers" laukumā kā Maiami "Heat" spēlētājs.

Savukārt šoreiz Džeimsu sagaidīja kā varoni ar aplausiem. 

"Novērtēju šos līdzjutējus, tāpat kā viņi novērtē mani. Katru vakaru, kad izgāju laukumā, viņi novērtēja ne tikai mani, bet arī manus komandas biedrus - visu šo 11 gadu laikā, it sevišķi pēdējos 4 gados," ESPN citē Džeimsa pateicības vārdus.

Džeimss karjerā trīs reizes kļuvis par NBA čempionu - 2012. un 2013. gadā ar "Heat", bet 2016. gadā ar "Cavaliers", kas Klīvlendas klubam ir pirmais un vienīgais tituls vēsturē.

"Lakers" ar Džeimsu sastāvā šosezon izcīnījusi 10 uzvaras un piedzīvojusi 7 zaudējumus. Šāda bilance Losandželosas klubam patlaban dod 7. vietu Rietumu konferencē.

Savukārt "Cavaliers", kas iepriekšējās 4 sezonas ar Džeimsu sastāvā sasniedza NBA finālu, šosezon ar 2 uzvarām un 14 zaudējumiem ir pēdējā Austrumos un visā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu