Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīts ar telefonu un kafiju
Rīts ar telefonu un kafiju Foto: deposit

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Apkārtējie izjutīs patiesu apbrīnu par tavu apķērīgumu un lielisko humora izjūtu. Tu šobrīd droši vari kārtot lietišķas dabas jautājumus, doties uz valsts iestādēm, kārtot juridiskas nianses.

VĒRSIS Priekšniecība labprāt redzēs, kā tu uzņemies iniciatīvu, izrādi sev piemītošās līdera un organizatora dotības. Saskarsmē ar kolēģiem var parādīties neliels saspīlējums, taču tu to spēsi kliedēt.

DVĪŅI Kāds Dvīnis var nolemt ieviest diezgan kardinālus jauninājumus savā ikdienā. Nav izslēgts, tas skars darba vai dzīvesvietas maiņu. Mīļotais cilvēks atbalstīs tavu izvēli, iedrošinās turpmākajam.

VĒZIS No tevis šodien, visticamāk, tiks prasīta izlēmīga un drosmīga rīcība, tāpēc nevilcinies ar lēmumu pieņemšanu. Šoreiz savā izvēlē vairāk balsties uz loģiku, praktiskiem apsvērumiem, nevis intuīciju.

LAUVA Šis brīdis būs kā radīts skatuves cilvēkiem. Tu neapšaubāmi pratīsi piesaistīt apkārtējo skatienus, izraisīt skaļas ovācijas. Ja kārtojami finansiāli darījumi, labāk tos veikt priekšpusdienā.

JAUNAVA Būsi apzinīgs un strādīgs, ar tevi nebūs viegli sacensties produktivitātes ziņā. Lielisks brīdis, lai risinātu ar karjeras kāpumu saistītus jautājumus, runātu ar augstākstāvošajiem.

SVARI Šodien var dzimt perspektīvas idejas, rasties saprašana, kā īstenot kāroto. Arī labais kontakts ar līdzgaitniekiem palīdzēs sasniegt nospraustos mērķus. Dienas izskaņu velti saviem ģimenes locekļiem.

SKORPIONS Tu lieliski orientēsies cilvēkos, pratīsi atrast starp viņiem jaunus domubiedrus. Šodien intuīcija būs uzdevumu augstumos, tā palīdzēs daudz ko salikt pa vietām. Naudas lietās smaidīs veiksme.

STRĒLNIEKS Runāsi atklātu valodu, taču tavs tiešais runas veids var aizskart kādas sensitīvākas personas dvēseli. Lai neradītu liekus sarežģījumus, esi diplomātiskāks, vairāk domā par apkārtējo jūtām.

MEŽĀZIS Būsi metodisks un punktuāls it visā, ko darīsi. Vari pievērsties saimnieciskām lietām, īstenot ar uzņēmuma paplašināšanu, tālākās darbības plānošanu saistītas lietas. Vakaru pavadi kopā ar mīļoto.

ŪDENSVĪRS Panākumus lielā mērā diktēs tava oma un spēja savākties saspringtos brīžos. Šodien nevajadzētu veikt apjomīgus darījumus, kārtot ar mantojumiem, nekustamo īpašumu saistīto.

ZIVIS Tavs sabiedrotais darbā un attiecībās ar kolēģiem būs labais noskaņojums. Šodien spēsi sevi pierādīt ne vien radošajā, bet arī lietišķajā lauciņā. Zīmīgs brīdis tiem, kuri strādā tirdzniecības jomā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu