Piedalies Atvērto durvju dienā un apskati projekta 26VESETAS dzīvokļus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto/ 26VESETAS

“26VESETAS” mājokļi atrodas tuvumā Skanstei, kas Rīgas pilsētas attīstības stratēģijā ir definēta kā prioritāra attīstības teritorija, kurai nākotnē jākļūst par 21.gadsimta Rīgas vizītkarti. Tas nozīmē, ka šajā pilsētas rajonā dzīvojošajiem tiks nodrošināta kvalitatīva dzīves un darba vide.   

Šobrīd “26VESETAS” mājokļu projektos iegādei pieejami dzīvokļi, ko apmeklēt un izstaigāt būs iespējams nekustamo īpašumu portāla City24.lv organizētajā Atvērto durvju dienas maratonā, kas norisināsies 24.novembrī no plkst. 11.00 līdz 16.00. 

Jau tagad atrodoties Vesetas ielā 26, vien dažu soļu attālumā no Rīgas galvenajām ielām un vienlaikus klusajā centrā, “26VESETAS” mājokļi ļauj sajust un piedzīvot īstu pilsētas dzīvi. 

Foto: Publicitātes foto/ 26VESETAS

“26VESETAS” veido divas 10 stāvus augstas dzīvojamās ēkas ar 102 dzīvokļiem. Gan koplietošanas telpu, gan dzīvokļu plānojumā un iekārtojumā galvenais ir ērtība apvienota ar dizainu. Dzīvokļus īpašus padara to unikālais interjers, ko veido Latvijas interjera dizaineri, katrs ieliekot savu vīziju par pilsētas dzīvi.

Lai apkaimes sajūtu izbaudītu agros rītos un vēlos vakaros, visiem dzīvokļiem ir balkoni un 10.stāva dzīvokļiem - arī plašas terases. Piemājas teritorija ir labiekārtota un apzaļumota. Ērta kā automašīnu īpašniekiem, tā velobraucējiem un kājāmgājējiem.

Foto: Publicitātes foto/ 26VESETAS

Pagalmā ierīkotas apzaļumotas atpūtas zonas un bērnu rotaļu laukums. Ir pieejama slēdzama telpa velosipēdu un bērnu ratiņu novietošanai un iekšpagalms, ko norobežo sēta, tādēļ piekļūt tam var tikai ēkas iedzīvotāji. Automašīnu īpašniekiem “26VESETAS” iekšpagalma teritorijā pieejamas 30 atklātās virszemes autonovietnes un 16 garāžas tipa slēgtas autonovietnes.

“26VESETAS” dzīvokļi ir veidoti pilsētnieciskā stilā - kompakti un funkcionāli, ar viscaur interjerā sajūtamu dizaineru roku pieskārienu. Īstu ”kaimiņu” sajūtu veido pirmajā stāvā izvietotā, 60 kvadrātmetrus plašā, ar audio iekārtu un projektoru aprīkotā koptelpa ar āra terasi draudzīgai kopā sanākšanai, kuru iespējams rezervēt arī individuāliem pasākumiem. 

Piesakies “26VESETAS” apmeklējumam šeit

Plašāka informācija par pasākumu Atvērto durvju dienas maratona mājas lapā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu