Ušakovas donžuāns "piečakarējis" vairāk nekā 500 sieviešu; viena gaida viņa bērnu (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sociālajos tīklos dziedātāja un radio balss Liene Ušakova publiskojusi telefonsarunas ierakstu ar bēdīgi slaveno krāpnieku vārdā Ronalds Alpe, kurš, kā izrādās, bez Lienes ir aptinis ap pirkstu vēl vairāk nekā 500 sieviešu. 

Publiskotajā telefonsarunā Liene no Ronalda uzzina, ka viņa sieva, TV šova "Latvijas princese" zvaigzne Monta Zuke gaida no viņa bērnu. Vīrietis lūdz Ušakovai izdzēst viņas publiskoto ierakstu sociālajā vietnē "Facebook", kas izpelnījies plašu ažiotāžu, tomēr viņa to atsakās darīt, sakot, ka vēl bez Lienes ir 500 citas sievietes, kuras cietušas no Alpes. 

Vīrietis, raudot klausulē, atzīst savu vainu un izmisīgi vaicā, ko Liene vēlas saņemt par ieraksta izdzēšanu, kā arī norāda, ka būtu viņai atklājis visu patiesību, ja "mīlnieki" būtu atsākuši tikties. 

"Priecājies, ka nepaliku stāvoklī!" - telefonsarunā saka Liene, kura publiskojusi saraksti ar kādu sievieti, kura jau drīzumā laidīs pasaulē Alpes bērnu.

Pats Alpe sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" savu vainu nožēlo, tomēr par Lieni izsakās visai asi: "Liene mani uzmeklēja un ar vairākiem instrumentiem centās iegūt citus labumus. Es teicu - nē, tā nebūs! Un tad viss sākās. Ir daudzas lietas, kuras pasakot cilvēki būtu šokēti un viss pagrieztos pret pašu Lieni. Bet, tā kā viņa ir morāla nulle, es saprotu - ja to darīšu, viņa metīs man pretī vēl ar kaut ko."

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu