Krosbijs atgriežas ar 1+2 un pārtrauc "Penguins" zaudējumu sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sidnijs Krosbijs
Sidnijs Krosbijs Foto: Reuters/ScanPix

Sidnijs Krosbijs trešdien pēc trīs maču izlaišanas atgriezās ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kas palīdzēja viņa pārstāvētajai Pitsburgas "Penguins" komandai Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 5:1 (3:0, 2:0, 0:1) pārspēt Dalasas "Stars".

Krosbijs nebija spēlējis iepriekšējās trīs spēles, jo bija iedzīvojies ķermeņa augšdaļas savainojumā. Šo maču laikā "Penguins" piedzīvoja tikai zaudējumus, bet trešdien pret "Stars" pārtrauca četru neveiksmju sēriju.

Uzvara arī ļāvusi "Penguins" vienībai atstāt pēdējo vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

"Ir patīkami beidzot atgriezties laukumā. Mums šobrīd ir nepieciešami punkti un uzvaras. Tāpēc šodien spēlējām tik labi," pēc spēles teica Krosbijs.

Tikmēr neveiksmīgi pie Sentluisas "Blues" stūres debitējis Kreigs Berubē, kura vadītā komanda trešdien viesos ar 1:4 (1:1, 0:1, 0:2) piekāpās NHL līderei Nešvilas "Predators".

Pirms pāris dienām no "Blues" galvenā trenera amata tika atlaists Maiks Jeo, kura vietā tika iecelts Berubē.

Savukārt par uzvarām bagātāko somu vārtsargu NHL čempionātā trešdien kļuva Peka Rinne no "Predators". Panākums pār "Blues" viņam bija jau 320.karjerā, kas par vienas uzvaras tiesu ļāva apsteigt karjeru noslēgušo tautieti Miku Kiprusofu.

"Predators" komandai šī bija trešā uzvara pēc kārtas.

Trešo panākumu pēc kārtas trešdien izcīnīja arī Kalgari "Flames", kas savu skatītāju priekšā ar rezultātu 6:3 (5:1, 0:1, 1:1) pārspēja Vinipegas "Jets".

Teicamu sniegumu "Flames" vārtos demonstrēja Deivids Ritičs, kurš atvairīja 37 metienus un kurš ar Kalgari komandu uzvarējis jau pēdējos sešus mačus.

Tikmēr četru uzvaru sērija pārtrūkusi Toronto "Maple Leafs" vienībai, kas izbraukumā ar 2:5 (1:2, 0:0, 1:3) atzina Karolīnas "Hurricanes" pārākumu.

Zīmīgi, ka "Hurricanes" pirmajā periodā pamanījās izpildīt 29 metienus, kas ir kluba rekords, kamēr otrajā trešdaļā pretinieku vārtsarga modrību traucēja vien divas reizes.

Visbeidzot Ņujorkas pilsētas komandu derbijā "Rangers" savā laukumā ar 5:0 (3:0, 1:0, 1:0) pārspēja "Islanders".

Savu pirmo "sauso" spēli NHL aizvadīja bulgāru vārtsargs Aleksandrs Georgijevs, kurš tika galā ar visiem 29 pretinieku metieniem.

Zīmīgi, ka "Rangers" trešdien pret "Islanders" izcīnīja pirmo uzvaru kopš 2016.gada oktobra.

Trešdien latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" savā laukumā ar 5:2 (4:0, 0:2, 1:0) pieveica Filadelfijas "Flyers", gūstot jau septīto panākumu pēc kārtas.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 31 punktu 22 spēlē ir Tampabejas "Lightning", kas trešdien savu skatītāju priekšā ar 7:3 (2:1, 2:1, 3:1) uzveica Floridas "Panthers", bet no tās par punktu atpaliek Toronto "Maple Leafs" un Bufalo "Sabres".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 33 punktiem 22 mačos ir Nešvilas "Predators", par pieciem punktiem apsteidzot Minesotas "Wild".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu