Jūrmalas Sun Terraces aicina uz Atvērto durvju dienas pasākumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sun Terraces/Publicitātes foto/Mārcis Baltskars

“Sun Terraces” modernā trīsstāvu ēka ir viena no Jūrmalas jaunajām pērlēm, kas harmoniski iederas Dzintaru kopējā arhitektūras kontekstā un dabas ainavā. Komfortablais dzīvojamais komplekss kopumā nodrošina 42 apartamentus.

Šobrīd “Sun Terraces” iegādei pieejami dzīvokļi, ko apmeklēt un izstaigāt būs iespējams nekustamo īpašumu portāla City24.lv organizētajā Atvērto durvju dienas maratonā, kas norisināsies 24.novembrī no plkst. 11.00 līdz 16.00. 

Rūpīgi pārdomātais un izstrādātais solārais plānojums ir viena no ēkas pamatvērtībām - apartamentu ēka “Sun Terraces” ir projektēta tā, lai pār atklātajām terasēm, bērnu rotaļlaukumu un iekšpagalmu saules stari plūst visas dienas garumā.

Ēku fasādes apdarē izmantoti tikai dabīgie materiāli, kā, piemēram, travertīns un ciedrs.

“Sun Terraces” dzīvojamā kompleksa projekts izstrādāts skandināvu funkcionālisma stilā, kuram piemīt īpašs lakonisms, tomēr, stingri ievērojot Jūrmalai vēsturiski izveidojušās raksturīgās iezīmes. Pateicoties šādam nosacījumam, abas mājas dabīgi un harmoniski iederas kūrorta kopējā arhitektūrā. Dzīvojamo projektu izstrādājis viens no lielākajiem Rīgas arhitektu birojiem - “Kubs”.

Eksterjera galvenais elements ir platās un plašās terases, kas kopējai arhitektoniskajai koncepcijai piešķir majestātisku, siltu, tomēr vienlaikus arī mājīgu gaisotni. Penthaus stila terases ir apdarītas ar ciedra cēlkoksni, bet ārējās sienas ar pulētu travertīnu.  

Iekšpagalmā ir ierīkots bērnu rotaļlaukums. “Sun Terraces” piebraucamie ceļi ir izklāti ar flīzēm, teritoriju norobežo žogs ar paceļamo barjeru, kuru ērti var atvērt ar tālvadības pulti. Pazemes autostāvvieta ir paredzēta 64 automašīnu novietošanai, kas ļaus katram iedzīvotājam droši atstāt savu transportlīdzekli.

Foto: Sun Terraces/Publicitātes foto/Mārcis Baltskars

Dzīvojamais komplekss ir projektēts saskaņā ar jaunākajām tendencēm arhitektūrā, izmantojot modernās tehnoloģijas un, atbilstoši pieprasījumam, dabīgus materiālus.

Īpaša, trīs slāņu logu iestiklošana nodrošina telpām lielisku skaņas un siltuma izolāciju. Katram dzīvoklim ir pievadīta kondicionēšanas sistēmas caurule ar svaiga gaisa padevi. Galvenais sistēmas bloks atrodas uz ēkas jumta, nodrošinot tīru gaisu. 

Šobrīd apartamentos ir apmestas sienas, un viss ir gatavs iekšējās apdares darbiem. Telpu funkcionāls sadalījums, 3 metru augstie griesti un dzīvokļu lielā platība elastīgi ļauj radīt visdažādākos un neatkārtojamākos interjerus jebkurai gaumei. Pēc klienta vēlmes apbūvētājs piedāvā arī profesionāla arhitekta un interjeru dizainera pakalpojumus. Panorāmas logi, augsti griesti un rūpīgi pārdomāts istabu plānojums, ļauj katram izvēlēties tieši tādu dzīvokli, kurš pilnībā atbilst viņa vēlmēm. 

Piesakies “Sun Terraces” apmeklējumam šeit

Plašāka informācija par pasākumu Atvērto durvju dienas maratona mājas lapā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu