Noskaidrota "Lauku sētas" uzvarētāja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien, 22. novembrī, pie skatītājiem nonāca šova "Lauku sēta" piektās sezonas fināls, kurā arī tika noskaidrota uzvarētāja. 

Šosezon "Lauku sētā" triumfēja 35 gadus vecā Sanita Šņepste, kura uzaugusi Valkā.

Foto: publicitātes

Sanita strādā par frizieri, bet lauku darbi viņai nebūt nav sveši. Izrādās, Sanita vistas kāvusi jau pamatskolas vecumā.

Neviens darbs nav neizdarāms, un, ko liek, tas jādara. Sanita viennozīmīgi ir līdere, kurā klausās ne tikai meitenes, bet arī puiši. 

Viņa visu šova laiku izmantoja iespēju nepaklusēt un nepakautrējās iesaistīties strīdos, bet tajā pašā laikā ar puišiem labprāt pakoķetēja, ja tas deva labumu meitenēm, – īsi svārciņi un dupsis, pagriezts pret puišiem, ir tikai labs ierocis, kā novērst viņu uzmanību.

Tā kā Sanita ir viegli aizkaitināma, viņas balsi sadzirdēja visi. Lokomotīve, kura velk daudzus, bet uzticas tikai sev, jo šī ir spēle, kurā dunčus trin visi un vienā mirklī pat it kā vājākie un klusākie var nostāties pret stipro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu