Noderīgi padomi ilgtermiņa mēbeļu izvēlei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Iekārtojot savas jaunās mājas, viena no būtiskākajām, taču nebūt ne vieglākajām darbībām ir mēbeļu izvēle. Tās ir tik daudzas un dažādas, ka plašajā piedāvājumā var apjukt. Tomēr, domājot ilgtermiņā, vajadzētu izvēlēties tādas mēbeles, kas kalpos gadiem un neizies no modes. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina iepazīties ar pāris ieteikumiem, kas atvieglos mājokļa iekārtošanu vai vismaz liks aizdomāties, iegādājoties kādu jaunu mēbeli.

Izturīgi krēsli

Tas ir mīts, ka visiem krēsliem jābūt ārkārtīgi ērtiem. Piemēram, ēdamistabas krēslos mēs lielākoties pavadām pavisam maz laika – ieturam maltīti un dodamies uz dzīvojamo istabu. Tāpēc, pērkot sēžamos ēdamistabai, labāk izvēlēties kādu klasisku modeli, kas parasti ir izturīgāks un universālāks. Šodien krēsls var atrasties pie ēdamgalda, bet rīt, iespējams, jau terasē vai viesistabā.

Vienkāršs ēdamgalds

Kārtīgs ēdamgalds, pie kura kopīgi ieturēt maltīti ar ģimeni un viesiem, ir neizmērojama vērtība. Vienkāršs, bet elegants galds noteikti būs ilgtermiņa ieguldījums, kas noderēs ne vien maltītes ieturēšanai, bet arī kā rakstāmgalds vai varbūt pat galda spēļu vieta.

Foto: city24.lv

Ar bildē redzamo īpašumu vari iepazīties šeit!

Kompakts dīvāns

Dīvāns, kas neaizņem pārāk daudz platības, būs noderīgs praktiski visās mājokļa telpās. Ja šobrīd finanšu līdzekļi ir ierobežoti, kompakts, taču ērts sēžamais būs tieši laikā. Un to būs iespēja pārvietot uz citu istabu gadījumā, ja parādīsies vēlme pēc lielāka. Domājot par dīvāna materiālu, vēlams izvēlēties ādu, jo tā būs vieglāk kopjama un saskanēs ar praktiski jebkuru citu mēbeli.

Neliels skapītis

Šajā ieteikumā nav runa par drēbju skapi, jo to tomēr parasti kārojas tādu lielāku, jo īpaši sievietēm. Neliels skapītis, kas novietots, piemēram, viesistabā, var kalpot gan dažādu mantu glabāšanai, gan kā interjera akcents. Un uz tā vienmēr var novietot arī televizoru vai kādu skaistu telpaugu. Šāda mēbele ir multifunkcionāla, jo to var pārvietot un izmantot dažādiem mērķiem.

Foto: city24.lv

Ar bildē redzamo īpašumu vari iepazīties šeit! 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu