"50 tūkstošus vērts baļķis!" - Rešetinu nesajūsmina itāļu apavu veikals, kurā iepērkas Putins un Kleptons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijusī skolotāja Aija Rudoviča ir piepildījusi savu sapni - nu viņa dzīvo Milānā un apgrozās augstākajā sabiedrībā. Būdama profesionāla stila konsultante un personīgā iepirkšanās asistente, viņa sadarbojas ar skaļākajiem modes zīmoliem un pasaules mēroga slavenībām. Vienā no veikaliem iegriezīsies arī raidījuma vadītājs Intars Rešetins, kuru pārsteigs apavu cenas. 

Intars ierodas itāļu luksusa apavu veikalā, kur vidējā kurpju cena ir pieci tūkstoši eiro. Veikalā iespējams pasūtīt un izveidot individuālu apavu dizainu, kas piemērots katra klienta vēlmēm un pēdu izliekumam. Turklāt apaviem veikals dodot mūža garantiju.

Tiesa, latviešu aktieris nav sajūsmā par šiko kurpju dizainu, kā arī neslēpj pārsteigumu, ieraugot vienus no dārgākajiem un senākajiem veikala sortimentā esošajiem apaviem, - tie veidoti no aligatora ādas, izceļas ar visai īpatnēju dizainu un maksā 52 tūkstošus eiro.

"Man liekas, ka tā cena ir kosmoss. Purčikā trīs istabu dzīvoklis vai apavi. Ko tu izvēlētos? Protams, apavus, jo kurš gan dzīvo Purčikā?" Tas apavu dizains ir vienkārši kolosāls, brīnišķīgs un gaumīgs. Es pat uzvilku kājās, un ziniet, kāda sajūta? Ka tev kājās ir 50 tūkstošus vērts baļķis," ar sev raksturīgo humora devu par itāļu apaviem iesmej Rešetins. 

Aija atklāj, ka šā veikala klientu lokā ir īstas prominences, pasaulē populāri politiķi, mūziķi un aktieri. Viņu vidū Krievijas prezidents Vladimirs Putins, mūziķis Ēriks Kleptons un citi.

Skaties "Sapņa par Eiropu" jaunāko sēriju 24. novembrī plkst. 21:00 kanālā 360TV!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu