Bukmeikeri prognozē, kurš plūks uzvaras laurus šova “X Faktors” otrajā sezonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Zilgalvis/ F64

Jau svētdien, 25. novembrī, norisināsies “X Faktors” kārtējā tiešraide. Tuvojoties šova finālam, bukmeikeri prognozē, ka otrās sezonas uzvarētājs noskaidrosies sīvā cīņā starp grupu “Baritoni” un solistu Didzi Melderi, bet šovs šonedēļ, visticamāk, beigsies Robertam Memmēnam vai “Carnelian”.

Jau kopš pirmās dzīvās uzstāšanās ļoti pārliecinošu iespaidu atstāj divi muzikālā projekta dalībnieki - grupa “Baritoni” un solists Didzis Melderis, kur katra izredzes uz triumfu šobrīd vērtējamas līdzīgi - ar varbūtību 40%.

Ja cīņa par trešo ceļazīmi uz finālu tiek prognozēta starp grupu “Radio Trio” un Baltkrievijas pārstāvi Kattie, tad bukmeikeri ir pārliecināti, ka nākošā kārta būs pēdējā Robertam Memmēnam vai grupai “Carnelian”, kuru izbalsošanas iespējamība tiek novēretēta attiecīgi ar 42% un 38%.

“Roberts jau divreiz ir “izdzīvojis” ar glābējdziesmu, tādēļ bukmeikeri visskeptiskāk ir noskaņoti tieši par viņa izredzēm,” skaidro Piliksers. “Tikmēr “Carnelian” par labu nenāk fakts, ka no sešiem atlikušajiem dalībniekiem trīs ir grupas. Un grupu konkurencē “Baritoni” un “Radio Trio” ir demonstrējuši profesionālāku sniegumu, par ko liecina arī skatītāju simpātiju balsojumi.”

Muzikālā televīzijas šova “X Faktors” mērķis ir atrast jaunus dziedošos talantus, kuriem ir zvaigznes potenciāls. Dalībnieki ir sadalīti trīs kategorijās: 16 līdz 24 gadi, 25 gadi un vairāk un grupas. Lielais fināls notiks 16. decembrī, kad par galveno balvu cīnīsies trīs labākie dalībnieki un tiks noskaidrots uzvarētājs. Pērn šova pirmajā sezonā triumfēja kategorijas 16 līdz 24 gadi solists Arturs Gruzdiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu