Zelta diegi un 27 000 eiro jeb Rešetins aplūko vienu no dārgākajām itāļu somiņu fabrikām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Intars Rešetins raidījumā "Sapnis par Eiropu" apmeklēs darbnīcu, kurā top vienas no dārgākajām somām, kuru izgatavošanā izmantoti zelta diegi un cena sniedzas desmitos tūkstošu eiro.

Bijusī skolotāja Aija Rudoviča ir piepildījusi savu sapni - nu viņa dzīvo Milānā un apgrozās augstākajā sabiedrībā.

Būdama profesionāla stila konsultante un personīgā šopinga asistente, viņa sadarbojas ar skaļākajiem modes zīmoliem un pasaules mēroga slavenībām.

Intars viesosies izsmalcinātajā un unikālajā Aijas, kā arī viņas izredzētā, itāļu arhitekta, trīsstāvu dzīvoklī Milānas centrā. Tāpat viņi apmeklēs darbnīcu, kurā top vienas no dārgākajām somām, kuru izgatavošanā izmantoti zelta diegi un cena sniedzas desmitos tūkstošu eiro.

Intars arī pielaikos vienus no Itālijas dārgākajiem apaviem, kuru pāris to īpašniekam izmaksā vairāk kā 50 tūkstošus eiro, darbosies ar krokodilu un kaimanu ādām un viesosies vienā no Komo ezera greznākajām villām - Villa Berlusconi, kur pabūs pat.. slavenību gultās.

Skatītāju iemīļotais piedzīvojumu šovs "Sapnis par Eiropu" “Hobiju sestdienā”, 24. novembrī plkst. 21:00, kanālā 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu