Meganas Mārklas interjera knfiņi stilīgam mājokļa iekārtojumam (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms Megana Mārkla kļuva par Saseksas hercogieni, aktrise sabiedrībā bija plaši pazīstama arī ar savu dzīvesstila blogu “The Tig”, kurā Megana dalījās ar praktiskiem padomiem skaistumkopšanā, modē, gatavošanā un arī mājokļa iekārtošanā. Lai gan Meganas blogs nu jau kādu laiku vairs nav aktīvs, britu žurnāls “Ideal Home” ir apkopojis sešus Mārklas labākos padomus mājokļa iekārtošanā.

Mājās nekad nevar būt par daudz ziedu

Nav noslēpums, ka Megana mīl ziedus, it īpaši peonijas. Aktrise vairākkārt savā Instagram kontā bija publicējusi bildes ar saviem iecienītākajiem ziediem un aicinājusi arī  sekotājus nebaidīties sava mājokļa interjeru atsvaidzināt ar svaigu ziedu pušķi.

Arī grāmatām ir jābūt kārtīgām

Tāpat Megana vienmēr ir lepojusies ar savu grāmatu plauktu, kurā allaž grāmatas ir izkārtotas, vadoties pēc krāsu gammas – šādas bildes ir ne mazums redzētas Mārklas bijušajā Instagram profilā. Hercogiene ir atklājusi, ka viņu jo īpaši valdzina neparasti dekori – Mārkla bijusi pazīstama ar savu tendenci sakombinēt vairākas vienas krāsas grāmatas, bet uz to kaudzes izkārtot nelielu sukulentu terāriju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lemonade public relations (@lemonadepr) on

Ar roku rakstītas vēstules ir pašas mīļākās

“Ja man būtu iespēja izvēlēties, vai pirksti novietoti uz klaviatūras vai aptvēruši pildspalvu, es izvēlētos pildspalvu,” savā blogā raksta Megana, kas, starp citu, bijusi izcila kaligrāfe. “Esmu meitene, kas mīl saņemt pastkartītes. Es to dievinu. Pazīstu savu pastnieku un ik reizi, kad pienāk pasts, burtiski steidzos pie pastkastītes. Lai gan parasti saņemu rēķinus un bukletus, es turpinu cerēt, ka tur atradīšu kādu vēstuli. Mīļu vēstuli. Es izbaudīšu vēstules atvēršanu, vārdu pārlasīšanu un to sajūtu, ka manās rokās atrodas kāda domas,” tā savulaik rakstījusi Mārkla.

Grila ballītes dārzā – tas ir nopietni

Mārkla vairākās intervijās ir atzinusi, ka viņas ģimenē grila ballītes dārzā ir bijusi vērā ņemama tradīcija. Bijusī “Ģēnijs uzvalkā” aktrise labprāt mielojas ar burgeriem – Meganas blogā savulaik bijušas apkoptas neskaitāmi daudzas receptes izciliem grilētiem dārzeņiem, zivij un maltās gaļas bumbiņām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LISA DAWSON (@_lisa_dawson_) on

Suņiem nav vietas uz dīvāna, ja vien to neklāj īpaša sega

Megana, pat esot Saseksas hercogienes statusā, ir saglabājusi savu suņumīles slavu – jau pirms Harija iepazīšanas Mārklai bija divi suņi Gajs un Bogarts, kas nu kopā ar saimnieci mitinās Kensingtonas pilī. Lai gan aktrise ļoti mīl suņus un tiem vienmēr ir bijusi visai laiska dzīve, tomēr Mārklas mājā suņiem ir kāds tabu – uz dīvāna kāpt nu gan nedrīkst, izņemot gadījumus, ja dīvāns apklāts ar suņiem paredzētu segu.

Spogulis kā logu rūtis

Visai bieži Meganas Instagram publicētajos attēlos bija manāms spogulis, kas stipri līdzinās visparastākajām logu rūtīm. Šāda veida spogulis ne tikai piešķirs “odziņu” interjeram, bet arī vizuāli padarīs mājokli plašāku un radīs vēl viena loga efektu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIONA DUKE INTERIORS? (@fionadukeinteriors) on

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu