Majonēze matos, jēlu olu maska, etiķis kā toniks jeb slavenību SPA receptes (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Kas viņas dara tik daiļas? Neticēsi - majonēze, etiķis, olas un vēl šis tas...

Aktrises Zojas Saldanas spīdīgo matu noslēpums ir nekas cits kā pārsvarā visiem ledusskapī stāvošā majonēze. Recepte ir gaužām vienkārša: slapjos matos jāieziež visā to garumā majonēze. Tad uzliek dušas cepurīti un notur to līdz pat 20 minūtēm. Kāds ir skaidrojums majonēzes iedarbībai? Olas dzeltenumā esošais proteīns matus bagātīgi baro, olas baltums - atbrīvo no netīrumiem, bet etiķis regulē galvas ādas ph līmeni. 

Foto: Reuters/Scanpis, Panthermedia/Scanpix

Aktrise Keita Blanšeta savu ķermeņa ādu kopj ar speciālu skrubi, kas arī ādu balina. Recepte: olīveļļa + greipfrūta sula + jūras sāls. Pamēģini un uzzināsi, kā Keitai aizvien ir tik gluda un mirdzoša āda. 

Foto: AP/Scanpix

Modele Adriana Lima ir uzticīga tikai pašas sajauktā matu maskai. Recepte: saspaida avokado mīkstumu un piejauc jau gatavam matu kondicionierim. masu matos atstāj līdz pat 45 minūtēm. Tā kā avokado nav smaržas, mati arī pēc tam jocīgi nesmaržos, tikai spīdēs un spīdēs...

Foto: Reuters/ScanPix

Modele un aktrise Kendela Dženere ir pārbaudījusi uz savas sejas ādas līdzekli pret pumpām. Saputo olas baltumu, kam pievieno 1/2 citrona sulu. Maska vienmērīgi jāuzklāj, bet pēc 30 minūtēm jānoskalo. 

Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Skārleta Johansone ir absolūts fans kādam sevis pagatavotam sejas tonikam. Ādas ph līmeņa saglabāšanai un bojājumu sadziedināšanai viņa iesaka izmantot ābola etiķi. Pārbaudīta vērtība!

Foto: AFP/SCANPIX
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu