Zvaigznes, kuras netic monogāmām attiecībām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Interesanti sabiedrībā zināmu cilvēku viedokļi par to, kāpēc monogāmija nav iespējama un pat mākslīga mums, cilvēkiem.

Skārleta Johansone, 33 gadi

Aktrises Skārletas Johansones kontā ir daudzu vīriešu sirdis - viņas šarmam pretoties nav spējuši aktieri  Džareds Leto, Džošs Hārtnets, Benīsio del Toro un Šons Penns. Aktrise ir paspējusi arī divas reizes būt sievas kārtā - ar aktieri Raienu Reinoldsu un žurnālistu Romenu Doriako. Izrādās, ka viss slēpjas faktā, ka Skārleta netic cilvēka monogāmajai dabai. 

"Es neticu monogāmām attiecībām. Neskatoties uz to, ka ticu laulības idejai un tā ir gaužām romantiska, es domāju, ka tas ir arī ļoti smags darbs. Pūles pierāda, cik daudzi cilvēki to nespēj un šķiras. Es cienu monogāmu izvēli un pati vēlētos visu dzīvi nodzīvot ar vienu partneri, bet man tāpat šķiet, ka monogāmija neiet roku rokā ar mūsu instinktiem," izdevumā "Playboy" savu viedokli pauž blondā aktrise. 

Foto: PA/Scanpix

Andželīna Džolija,  43 gadi

Aktrises pagātne nav iedomājama bez daudzajiem viņas vīriešiem un pat sievietēm, tomēr par mūža mīlestību laikam jau jāsauc aktieris Breds Pits. Laikā, kad abi vēl bija kopā, aktrise kādā intervijā pauda savu viedokli par monogāmiju attiecībās: "Es nedomāju, ka tas ir tik svarīgi. Svarīgāks pāridarījums ir otra cilvēka pamešana vai slikta runāšana aiz muguras. Mēs ar Bredu nekad nebijām domājuši, ka dzīvot kopā nozīmē vienam otru saslēgt važās..."

Foto: PA/Scanpix

Dizaineris Toms Fords, 57 gadi

"Esmu pārliecināts, ka monogāmija ir mākslīga. Nedomāju, ka tas ir cilvēka dabā," izdevumam "Arena" izsakās Toms Fords. Un tas ir interesanti, jo pats viņš aizvien ir kopā ar savu mīlestību no pirmā acu uzmetiena, Ričardu Bakliju. Neticami, bet abi ir pāris jau 30 gadus! Iespējams, tā arī ir atbilde uz šo jautājumu. 

Toms Fords ar vīru Ričardu Bakliju
Toms Fords ar vīru Ričardu Bakliju Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Hjū Grants, 58 gadi

Aktieris Hjū Grants Holivudā vienmēr ir bijis ar brunču mednieka slavu. Reiz viņš pat automašīnā pieķerts ar prostitūtu, uz ko tā laika sieva pievēra acis un piedeva. Tāpat nāca gaismā fakts, ka aktierim ir ne tikai trīs bērni no sievas, bet vēl paralēla dzīve, kurā aug divi bērni. 

"Vai es domāju, ka cilvēkiem jādzīvo monogāmās attiecībās visu savu mūžu? Nē, nē un vēlreiz nē! Kurš to vispār ir pateicis? Bībele? Vai kas?" par šo tematu aizkaitināti runā aktieris. 

Hjū Grants ar draudzeni Annu Eberšteinu
Hjū Grants ar draudzeni Annu Eberšteinu Foto: PA/Scanpix

Aktrise Tilde Svintone, 58 gadi

Aktrise Tilda Svintone uzskata, ka  attiecībās jāvalda mīlestībai un savstarpējai uzticībai, bet ar seksu var nodarboties, kad un ar ko vien vēlas. Vairāk nekā divdesmit gadus aktrise dzīvoja kopā ar savu bērnu tēvu - mākslinieku un dramaturgu Džonu Patriku Birnu. Abi dzīvoja brīvās attiecībās un nerīkoja nekādas greizsirdības scēnas. 

"Tādas attiecības var likties dīvainas, bet, manuprāt, tas ir labākais bērniem. Tas nav nekas nosodāms," uzskata aktrise. 

Foto: Zumapress/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu