PSG pēc Neimara un Mbapē traumām tiek cauri sveikā vien ar nelielām sekām

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neimars
Neimars Foto: Reuters/ScanPix

Francijas futbola granda Parīzes "Saint-Germain" (PSG) līderi Neimars un Kilians Mbapē savās izlasēs nav guvuši nopietnus savainojumus un viņi varētu piedalīties nākamnedēļ gaidāmajā UEFA Čempionu līgas mačā pret Anglijas vienību no "Liverpool".

Neimars otrdien Brazīlijas izlases pārbaudes duelī pret Kamerūnu (1:0) guva muskuļa savainojumu, bet Mbapē Francijas panākumā ar 1:0 pret Urugvaju guva pleca traumu.

Kā piektdien paziņoja PSG galvenais treneris Tomass Tuhels, abi futbolisti nevarēs piedalīties sestdienas Francijas čempionāta mačā pret "Toulouse", tomēr varētu būt gatavi spēlēt pret "Liverpool".

"Lieki neriskēsim ar rītdienas spēli, bet domāju, ka viņu spēlēšana nākamās nedēļas trešdienā pret "Liverpool" ir iespējama," teica Tuhels, kura vadītajai komandai pret Anglijas klubu būs jāspēlē savā laukumā.

Mbapē ir dalīti labākais vārtu guvējs Francijā ar 11 precīziem sitieniem, kamēr Neimars atzīmējies ar desmit vārtu guvumiem.

PSG šosezon Francijas čempionātā 13 mačos guvusi tikai un vienīgi uzvaras, sakrājot maksimālos 39 punktus un otrajā vietā esošo "Lille" apsteidzot par 13 punktiem.

Savukārt UEFA Čempionu līgā tā C grupā ar pieciem punktiem četrās spēlēs ieņem tikai trešo vietu, kamēr līderēm "Liverpool" un Itālijas vienībai "Napoli" ir seši punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu