"Nets" bez Kuruca ierindā piekāpjas "Timberwolves"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bruklinas "Nets", kuru pārstāv Latvijas uzbrucējs Rodions Kurucs, piektdien cieta zaudējumu regulārā čempionāta spēlē.

"Nets" savās mājās bez Kuruca ierindā ar 102:112 (26:22, 23:32, 23:35, 30:23) piekāpās Minesotas "Timberwolves".

Rezultatīvākie "Nets" sastāvā šajā spēlē bija Spensers Dinvidijs un Džo Heriss, kuri katrs guva pa 18 punktiem, bet "Timberwolves" rindās veterāns Deriks Rouzs guva 25 punktus, bet 21 punktu pievienoja Karls Entonijs Taunss.

"Nets" pēdējās četrās spēlēs guvusi tikai vienu uzvaru, bet "Timberwolves" pēdējās sešās spēlēs tikusi pie četriem panākumiem.

Pirms šī mača Kurucs atkal tika nosūtīts uz NBA Attīstības līgas komandu Longailendas "Nets", kam arī piektdien paredzēta spēle.

Kuruca došanās uz NBA Attīstības līgu gan nebija pārsteigums, jo viņš nedevās laukumā iepriekšējās trīs Bruklinas "Nets" spēlēs, lai gan vēl komandas galvenais treneris Kenijs Etkinsons atzinīgi vērtēja Latvijas basketbolista sniegumu.

Kurucs šosezon piedalījies septiņās spēlēs, kurās vidēji guvis 6,6 punktus un izcīnījis 3,0 atlēkušās bumbas.

Tikmēr "Nets" komanda Austrumu konferences kopvērtējumā ar astoņām uzvarām 20 spēlēs ir devītajā vietā, kamēr "Timberwolves" ar astoņiem panākumiem 19 mačos Rietumos ir 14.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu