Girgensona pārstāvētā "Sabres" turpina uzvaru gājienu NHL spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons (nr. 28)
Zemgus Girgensons (nr. 28) Foto: Reuters/ScanPix

Astoto uzvaru pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs izcīnījusi latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas piektdien savā laukumā ar 3:2 (1:0, 1:0, 1:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Monreālas "Canadiens".

Par mača galveno varoni kļuva Džefs Skiners, kurš nepilnas divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām izlīdzināja rezultātu un pagarinājuma ceturtajā minūtē izrāva mājiniekiem uzvaru.

Pirmos vārtus "Sabres" labā guva Keisijs Mitelstads.

"Sabres" šī ir garākā uzvaru sērija kopš 2006./2007.gada sezonas, kad Bufalo hokejisti izcīnīja desmit uzvaras pēc kārtas. Šosezon komanda svinējusi jau 15 uzvaras - tikpat, cik pērn izdevās sasniegt līdz februārim.

"Skiners pēc ripas metas kā suns pēc kaula. Ja pazaudēsi ripu, viņš to savāks sev," pēc mača teica "Sabres" galvenais treneris Fils Hauslijs.

Girgensons šajā duelī laukumā pavadīja desmit minūtes un 25 sekundes, kuru laikā pielietoja vienu spēka paņēmienu, pārtvēra vienu ripu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Latviešu uzbrucējs šajā sezonā 22 spēlēs guvis vienus vārtus, veicis četras rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -2.

"Sabres" ar 32 punktiem 23 spēlēs ieņem augsto otro vietu Austrumu konferencē un trešo līgas kopvērtējumā, kamēr "Canadiens" ar 27 punktiem 23 mačos ir piektā Austrumos.

Bufalo hokejisti nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad viesosies pie Detroitas "Red Wings".

"Sabres" iepriekšējās septiņas sezonas nav spējusi iekļūt Stenlija kausa izcīņā, taču šo sezonu uzsākusi krietni veiksmīgāk nekā iepriekšējās un līdz ar to Girgensonam šosezon ir labas iespējas debitēt NHL izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu