Meiers gūst 9 punktus Vienotās līgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Latvijas basketbolists Mārtiņš Meiers sestdien guva deviņus punktus viņa pārstāvētās Krievijas komandas Krasnojarskas "Jeņisej" zaudējumā VTB Vienotās līgas mačā.

"Jeņisej" savā laukumā ar rezultātu 86:93 (19:26, 26:17, 23:20, 18:30) piekāpās Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ" vienībai.

Meiers laukumā pavadīja 13 minūtes un 14 sekundes, kuru laikā iemeta trīs no pieciem divpunktu metieniem un trīs no sešiem soda metieniem.

Vēl Meiera bija četras atlēkušās bumbas viena kļūda, četras piezīmes, četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi un septiņi efektivitātes koeficienta punkti.

Latvieša pārstāvētajā komandā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Džons Robertsons, bet 18 punktus iemeta D'Endželo Herisons. Uzvarētājiem 23 punktus iemeta Dmitrijs Kulagins, bet 20 punkti un 12 atlēkušās bumbas bija Džamelam Maklīnam.

Vienotās līgas kopvērtējuma līderes šobrīd ar astoņiem panākumiem tikpat dueļos ir Maskavas CSKA un Maskavas apgabala "Himki" vienībai. Tikmēr "Jeņisej" ar trīs uzvarām deviņos mačos ir devītā, bet Jāņa Blūma pārstāvētā un Nikolaja Mazura trenētā Permas "Parma" ar diviem panākumiem septiņās cīņās atrodama 12.pozīcijā.

Savukārt Latvijas vicečempione "VEF Rīga" ar vienu uzvaru septiņos dueļos ir pēdējā 14 komandu konkurencē.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 14 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu