"Kurbads" uzvar "Mogo" un turpina pakaļdzīšanos līderēm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
HK "Kurbads"
HK "Kurbads" Foto: Romāns Kokšarovs

Iepriekšējās sezonas "Optibet" Hokeja līgas (OHL) čempione "Kurbads" sestdien svinēja uzvaru regulārā čempionāta mačā.

"Kurbads" savā laukumā ar 5:2 (3:0, 0:2, 2:0) pārspēja "Mogo" vienību.

Laukuma saimnieki pēc Ērika Žohova, Mārtiņa Giptera un Jēkaba Rēdliha precīzajiem metieniem pirmo periodu uzvarēja ar 3:0, taču otrajā trešdaļā Kaspars Saulietis un Renārs Demiters divus vārtus atguva. Trešajā periodā mājiniekiem izcēlās Mārtiņš Porejs un Mārtiņš Cipulis, kuri nodrošināja "Kurbadam" uzvaru.

Tikmēr kopvērtējuma līdere "Prizma" viesos ar 3:2 (0:1, 2:0, 0:1, 1:0) pārspēja "Rīgu", uzvaras vārtus pagarinājumā gūstot Aleksejam Širokovam.

"Prizmai" pamatlaikā izcēlās Širikovs un Kristaps Skrastiņš, bet "Rīgai" vārtus guva Ralfs Jevdokimovs un Kristaps Riekstiņš.

Savukārt kopvērtējuma pastarīšu duelī "Liepāja" viesos ar 4:1 (2:0, 2:0, 1:0) guva virsroku pār "Lido".

OHL kopvērtējuma līderpozīcijā ar 41 punktu 18 mačos ir "Prizma", kam trīs punktus zaudē 16 spēles aizvadījusī "Mogo". Aiz abām vadošajām komandām ar 30 punktiem 17 mačos ir "Kurbads", bet 27 punkti 17 cīņās ir "Zemgale"/LLU vienībai, kamēr 24 punktus guvusi Hokeja skola "Rīga". Sestā ar 13 punktiem 17 cīņās ir "Liepāja", kamēr trīs punkti 16 spēlēs ir "Lido" vienībai.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu