Bļugers rezultatīvs AHL mačā pret Binduļa pārstāvēto komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers (nr. 23)
Teodors Bļugers (nr. 23) Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins (Facebook)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli viņa pārstāvētās Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" zaudējumā regulārā čempionāta spēlē.

"Penguins" mājās ar rezultātu 2:3 (0:0, 2:1, 1:1) piekāpās aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētajai Hēršijas "Bears".

Bļugers šajā mačā izpildīja vienu metienu pa vārtiem, kā arī veica rezultatīvu piespēli un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Tas gan nepalīdzēja "Penguins" izcīnīt uzvaru.

Tikmēr Bindulis, kurš komandas sastāvā tiek periodiski, veica vienu metienu pa vārtiem, maču pabeidzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Citā mačā uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" ar 2:4 (0:2, 2:1, 0:1) viesos piekāpās Jūtikas "Comets".

Balcers mača laikā izpildīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, taču rezultativitātes punktus neguva, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" ar 2:4 (1:2, 1:2, 0:0) viesos zaudēja Šarlotas "Checkers".

Jevpalovs punktus šajā spēlē neguva, to pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā sestajā vietā ar 20 punktiem 19 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur vietu zemāk ar 19 punktiem 20 spēlēs ir Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas trešajā vietā ar 20 punktiem 18 cīņās atrodas vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kamēr piektā ar 19 punktiem 20 cīņās ir Belevilas "Senators", bet astotā ar 16 punktiem ir Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu