Horoskopi visai nedēļai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos.com/ receptes.lv

Uzzini, kas tevi sagaida no 26. novembrim – 2. decembrim.

AUNS Kopumā tev gaidāma patīkama un jautra nedēļa. Pašā darba cēliena sākumā var būt nedaudz saspringtāka gaisotne, taču vēlāk tā mitēsies un viss ieies daudz lustīgākās sliedēs. Šis ir piemērots periods, lai veiktu pārkārtojumus ofisā, ieviestu lielāku kārtību, mājīgumu savā miteklī. Ja nepieciešams, vari iegādāties sadzīves tehniku. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi šarmants, labprāt dzirdēsi par sevi kādu komplimentu.

VĒRSIS Varētu būt, ka tev nāksies biežāk iegriezties valsts institūcijās, kā arī kārtot dažādas birokrātiskas nianses. Komunicējot ar ierēdņiem, esi savaldīgs un lietišķs. Ja vēlies pārrunas ar priekšniecību vai tikties ar sadarbības partneriem, tad dari to labāk nedēļas pirmajā pusē. Laiks no trešdienas ir vairāk atbilstošs ikdienišķu darbu veikšanai, saimnieciski organizatoriskām lietām. Brīvdienas centies pilnībā veltīt sev un ģimenes vajadzībām.

DVĪŅI Zvaigznes iesaka būt vērīgam, risinot ikdienišķas formalitātes, jo tajās var ieviesties neuzmanības kļūdas. Pirms nodod atskaiti vai kādu darbu, pārliecinies, ka tas paveikts atbilstoši vajadzīgajām normām. Kas tev patiesi nesagādās nekādas problēmas, tā ir saskarsme ar cilvēkiem. Tu spēsi lieliski iejusties otra ādā, izprast apkārtējo vajadzības un arī pielāgoties tām. Ģimenes dzīvē tieksies pēc lielākas brīvības, neatkarības izjūtas.

VĒZIS Pilnīgi iespējams, var mainīties tavas attiecības ar kādu tuvu personu. Likteņa pavērsieni liks aizdomāties par dzīves patiesajām vērtībām, kā ģimene, draugi. Darba lietām svarīgāks var izrādīties nedēļas vidus, kad būs jāslēdz apjomīgāks darījums, jāparaksta svarīgs līgums vai jāveic būtiskas pārrunas. Galvenais, esi drošāks par sevi, ej uz priekšu, tev izdosies! Ģimene neapšaubāmi spēs tevi iedvesmot, sagādāt patīkamus mirkļus. Nedēļas nogalē atpūtini nervus, kārtīgi izgulies.

LAUVA Būsi enerģisks, strādīgs un visā centīsies pierādīt sevi. Nav izslēgts, ka tev tiešā vai pārnestā nozīmē nāksies kāpt, uz skatuves vai uzņemties, kāda pasākuma organizēšanu. Biznesa pasaules pārstāvjiem zīmīgāka būs nedēļas pirmā puse, savukārt radošajām Lauvām svarīgākas lietas būs darāmas, sākot ar ceturtdienu. Attiecībās alksi pārmaiņu. Kopdzīvē ar otro pusīti vēlēsies redzēt vairāk kaislību, emocionālo piesātinājumu.

JAUNAVA Tev lieliski padosies gan analītisks, gan saimnieciski organizatorisks darbs. Padarītais pašam sagādās neviltotu gandarījumu. Lai viss izskatītos vēl saulaināk, centies atturēties no kritizēšanas un pamācīšanas, jo tā spēsi saglabāt saskanīgas attiecības ar apkārtējiem. Mājas dzīvē ienes vairāk maiguma un sapratnes, it sevišķi attiecībās ar atvasītēm. Nedēļas nogale piemērota, lai kopā ar ģimeni dotos uz kādu kultūras pasākumu vai sarīkotu nelielas mājas svinības.

SVARI Tev patiks gozēties sabiedrības uzmanības centrā, izraisīt līdzgaitniekos apbrīnu, simpātijas. Šī ir lieliska nedēļa, lai pievērstos sabiedriskām lietām, ar reklāmu, prezentācijām saistītiem pasākumiem. Ar jauniem iekarojumiem mīlas frontē gan jābūt uzmanīgākam, jo tavas vēlmes un domas var būt krasi mainīgas, līdz ar ko novest pie potenciālas vilšanās. Velti vairāk laika sarunām ar tuviem cilvēkiem, centies izprast sevi no psiholoģiskā aspekta.

SKORPIONS Šonedēļ gribēsi izbrīvēt laiciņu pārdomām, dzīves apcerēšanai, taču pielūko, lai tava prātuļošana nepārvēršas grūtsirdībā. Centies it visā ieskicēt pozitīvās nokrāsas, mazāk akcentu likt uz iespējamām problēmām! Darbā spēsi paveikt uzticētos pienākumus, taču šoreiz tos pildīsi bez pārliekas iedvesmas. Taču, kur tev raksturīgais kaislīgums būs pamanāms, tas ir romantiskajā dzīvē!

STRĒLNIEKS Laiks skries vēja spārniem, kas nozīmē, tev vajadzēs būt piezemētam, praktiskam, lai pareizi saplānotu savu darbu kārtību. Nedēļas sākumā esi vērīgāks, kārtojot juridiskās nianses, atbildīgāk izturies pret naudas jautājumiem. Savukārt nedēļas otrajā pusē vairāk uzmanības atlicini ģimenes locekļiem, viņu vajadzībām. Kādam Strēlniekam var negaidīti uzrasties jauns vaļasprieks.

MEŽĀZIS Lielu lomu panākumos šobrīd var spēlēt cilvēku atbalsts, uzmundrinājums. Centies vairāk komunicēt ar apkārtējiem, būt atvērtāks pret viņiem. Kas attiecas uz paša profesionālo pienesumu, tad tu darīsi, kas tavos spēkos, lai rezultāti neliktu vilties. Ja plāno lietišķas tikšanās, tad zini, ka tām piemērota būtu otrdiena vai ceturtdiena. Brīvdienās baudi dzīvi, ļaujies sev tīkamām nodarbēm!

ŪDENSVĪRS Tev patīk jautrība un lustīga dzīve, bet pielūko, lai šobrīd tā nesāk sist pārāk augstu vilni. Proti, it visā centies būt maķenīt piezemētāks, apdomīgāks un vairāk uzmanības koncentrēt dzīves nopietnajām lietām. Iespējams, kādam Ūdensvīram būs jātiek skaidrībā par savu nākotnes profesionālo virzību vai attiecību gaitu. Lielā mērā tu varēsi paļauties uz savu oriģinālo prātu, nestandarta domāšanu, taču arī radinieki var sniegt pāris vērtīgas atziņas.

ZIVIS Tieši šobrīd līdzgaitniekiem var būt nepieciešama tava palīdzība, tavs darbs un domu skaidrība. Nav izslēgts, kāds Zivs zīmes pārstāvis pievērsīsies ar labdarību saistītiem projektiem. Būs reizes, kad tev nāksies būt iejūtīgam, atsaucīgam, bet dažbrīd vajadzēs parādīt rakstura stingrību, nelokāmību. Lai kā tu arī sevi realizētu, šī nedēļa solās būt svarīgiem notikumiem piesātināta. Sākot ar trešdienu, var aktualizēties ar nekustamo īpašumu, apdrošināšanu saistīti jautājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu