Verpakovskis RFS ģenerāldirektora amatā oficiāli nomaina Krivuņecu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Māris Verpakovskis
Māris Verpakovskis Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas futbola leģenda Māris Verpakovskis virslīgas komandas RFS ģenerāldirektora amatā oficiāli nomainījis Maksimu Krivuņecu, apstiprinājis klubs.

Verpakovskis atstājis pašmāju vienību "Liepāja" un nolēmis atgriezties Rīgā.

"Man bija vairāki varianti darba turpināšanai, un viens no variantiem bija RFS, kas izskanēja publiski. Mēs esam vienojušies, ka mana nākamā darbavieta no nākamā gada būs futbola klubs RFS, kur es būšu ģenerāldirektors," laikrakstam "Kurzemes Vārds" iepriekš stāstīja Verpakovskis.

Latvijas futbolists Liepāju pameta ģimenes apstākļu dēļ, taču uzskata, ka viņa lolotā komanda nonākusi drošās rokās. Šovasar kluba kontrolpaketi pārņēma Liepājā dzīvojošais krievu uzņēmējs Oļegs Hramovs.

"Šobrīd aiziet ir daudz vieglāk, jo piecu gadu laikā ir daudz kas uzbūvēts. Uzskatu, ka klubam ir ielikts labs pamats, bet tagad ar Oļega finansēm klubs var izaugt nākamajā pakāpē. Mums bija vēl divi vai trīs varianti investora piesaistē. Skaidrs, ka Oļega Hramova variants bija visinteresantākais, jo viņš ir liepājnieks un viņš komandai bija palīdzējis jau iepriekš. Mēs redzam ka viņš ir ilgtermiņa investors. Ja viņš ir atnācis, es ticu, ka tas ir uz ilgu laiku," uzsver Verpakovskis.

Iepriekš RFS ģenerāldirektora pienākumus pildīja Maksims Krivuņecs, kurš ir arī biedrības "Latvijas Futbola Virslīga" valdes priekšsēdētājs.

Maksims Krivuņecs
Maksims Krivuņecs Foto: Zane Bitere/LETA

RFS aizvadītajā virslīgas sezonā izcīnīja trešo vietu, kamēr "Liepāja" bija ceturtā, tādējādi abas komandas nākamajā sezonā spēlēs UEFA Eiropas līgā.

Futbolista karjeru pašlaik 39 gadus vecais Verpakovskis noslēdza pirms trim gadiem - 2015.gada 7.novembrī, to paveicot "Liepājas" sastāvā.

Pēc veiksmīgas futbolista karjeras Verpakovskis 2014.gadā atgriezās Liepājā, lai kļūtu par jaunizveidotā kluba prezidentu un paralēli vēl paildzinot spēlētāja karjeru. Pirms tam bija beidzis pastāvēt cits šīs pilsētas klubs "Liepājas metalurgs". Jau savā otrajā sezonā "Liepāja" triumfēja Latvijas čempionātā, bet pērn pirmo reizi uzvarēja arī valsts kausā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu