Marta un Kaspars Zemītis piedāvā jaunu dziesmu un video (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Marta (Marta Grigale) un ģitārists Kaspars Zemītis 23. novembrī laiduši klajā jaunu kopdarbu – dziesmu “Rokas stiepienā”, kurai uzfilmēts arī ekskluzīvs video – tajā izmantota mākslinieka Artūra Analta godalgotā instalācija “Matter to Matter”.

Jaunā singla mūzikas un teksta autore ir Marta, savukārt ģitāras partijas radījis labi zināmais ģitārists Kaspars Zemītis. Dziesmas kopējo skanējumu veidojis mūzikas producents DJ Rudd, bet video režijas un operatora darbs uzticēts Ritvaram Blukam.

“Es nekautrējos teikt, ka šī dziesma ir par mīlestību. Esmu tajā ielikusi visdziļākās un spēcīgākās mīlestības jūtas, kādas pazīstu, un ceru, ka tās spēs sasniegt arī klausītājus,” jauno singlu komentē Marta.

“Kopā ar Kasparu dziesmu izpildījām koncertā pavasarī, un biju patīkami pārsteigta par viņa piedāvājumu to kopā ierakstīt. Bija patiess prieks un gods sadarboties ar tik augsta līmeņa mūziķi,”

atzīst dziedātāja.

“Marta ir jauna māksliniece, kura necenšas veidot tipiski klišejisku skatuves tēlu, bet arī savā mūzikā ir jūtīga un mīloša sieviete. Šodien tas ir svarīgi,” uzskata Kaspars Zemītis. “Dziesma “Rokas stiepienā” mums pieskārās jau pavasarī, bet nu ir ieguvusi uzrunājošu skanējumu, pateicoties DJ Rudd. Cik būtiska ir mūsu mīļo cilvēku atrašanās rokas stiepiena attālumā! Un lai mūsu rokas nav pārāk aizņemtas šim svarīgajam pieskārienam...”

“Rokas stiepienā” video režisors un operators ir Ritvars Bluka, ar kura palīdzību jau iepriekš radīts mūziķes video dziesmai “Bez 5 minūtēm”. Video tapis Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā, un tajā izmantota Londonas Dizaina biennāles 2018 zelta medaļu ieguvušā mākslinieka Artūra Analta interaktīvā instalācija “Matter to Matter”, kas Latvijā bija apskatāma tikai neilgu laika sprīdi.

Dziesma klausāma lielākajās Latvijas radiostacijās un ir pieejama izplatītākajās digitālās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu