Puga Nacionālā teātra vadībai iesniedzis atlūgumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ivars Puga
Ivars Puga Foto: tv24.lv

Partijas "KPV LV" deputāts Ivars Puga Latvijas Nacionālā teātra vadībai iesniedzis atlūgumu, pastāstīja Nacionālā teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Rimšēviča.

Viņa skaidroja, ka Puga savu iesniegumu iesniedzis neilgi pēc deputāta zvēresta došanas. Saskaņā ar iesniegumu deputāts darba attiecības ar Nacionālo teātri pārtrauks 30.novembrī.

Rimšēviča norādīja, ka Puga pēc 30.novembra kā ārštata aktieris varētu turpināt piedalīties tajās izrādēs, kurās jau spēlējis līdz šim, taču atveidot lomas jaunos iestudējumos deputātam, visdrīzāk, nebūs iespējas.

Kā ziņots, līdz svinīgā zvēresta nodošanai Puga vēl nebija pārtraucis līdzšinējās darba attiecības ar Nacionālo teātri.

Saskaņā ar Saeimas kārtības ruļļa 11. pantu, ja par deputātu ievēlēta persona, kura ieņem ar deputāta mandātu nesavienojamu amatu, tai mēneša laikā, skaitot no pilnvaru apstiprināšanas dienas, jāatstāj šis amats vai jānoliek deputāta mandāts.

Puga ir Nacionālā teātra aktieris kopš 1986. gada. Deputāts bija nominēts arī šā gada "Spēlmaņu nakts" balvai kategorijā "Gada aktieris otrā plāna lomā" par Viljama Koljera atveidojumu izrādē "Dziļā, skumjā jūra".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu