Pašmāju dziedātājs Aivo Oskis aicina palīdzēt viņam iekļūt Lietuvas "X Faktorā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mēs, latvieši, esam stipra un vienota tauta – to pierāda ne vien mūsu vēsture, bet arī stiprais atbalsts, ko spējam sniegt viens otram. Tieši tāpēc Aivo Oska menedžere Līva Cimmermane aicina atbalstīt savējos un palīdzēt balsojumā, lai latviešu dziedātājs būtu redzams arī Lietuvas “X Faktorā”.

Šajā rudenī mūziķis Aivo Oskis devās uz Lietuvu, lai piedalītos kaimiņvalsts rīkotajā šovā “X Faktors”. Viņš veiksmīgi pārvarēja pirmo kārtu, saņemot no žūrijas iedvesmojošus komentārus un četrus pārliecinošus “Jā!” pēc tam, kad vērtētāji bija noklausījušies, kā Oskis izpilda Troja Sivana dziesmu “My, My, My”.

Krēslu izaicinājumā Aivo izpildīja Džordža Ezras dziesmu “Shotgun”, kā arī pārsteidza publiku un žūriju, izvēloties nodziedāt dziesmu lietuviešu valodā. Vērtētājiem lēmumu pieņemt bija grūti, taču diemžēl Aivo Lietuvas “X Faktorā” neiekļuva.

Nu kaimiņvalsts šova rīkotāji ir izveidojuši papildkārtu, kur četri mūziķi (katrs no vienas šova kategorijas) ir izvirzīti skatītāju balsojumam. Balsojuma uzvarētājs varēs piedalīties Lietuvas “X Faktora” tiešraidēs. Ikvienam interesentam ir iespēja līdz 2018. gada 2. decembrim piedalīties balsojumā.

Balsot iespējams divas reizes dienā Lietuvas TV3 mājas lapā šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu