Nurmagomedovs neizslēdz iespēju izlīgt ar Makgregoru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors (no kreisās) un Habibs Nurmagomedovs
Konors Makgregors (no kreisās) un Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/AP/Scanpix

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Habibs Nurmagomedovs uzskata, ka kaut kad nākotnē varētu salīgt mieru ar Īrijas zvaigzni Konoru Makgregoru. 

Abu cīkstoņu starpā ir konflikts, kas eskalējās pēc viņu dueļa 6. oktobrī Lasvegasā, kad Nurmagomedovs pēc cīņas uzbruka Makgregora pārstāvjiem, savukārt Krievijas cīkstoņa komandas dalībnieki tajā pašā laikā fiziski ietekmēja īru. 

"Viss ir iespējams. Kā mēs ar Makgregoru sastrīdējāmies, tā mēs varētu salīgt arī mieru. Bet šobrīd es nezinu. Skatīsimies, laiks rādīts. Es savu darbiņu esmu izdarījis. Atbildēju, ko gan man vēl viņam teikt? Runāt ar tādiem vārdiem kā viņš es nevaru, tik netīrā valodā... Sacīju, ka 6. oktobrī es sevi parādīšu ringā, un to arī paveicu. Par piedošanu... Kas mēs būtu tādi, lai viens otram nevarētu piedot, ja mums Visaugstākais piedod? Teikt, ka kaut kas nav iespējams, es neteikšu, taču šobrīd viss notiek kā notiek..." Krievijas sporta izdevumos citēts Nurmagomedovs. 

Nurmagomedovs savu pretinieku pieveica "UFC 229" cīņu šova ietvaros ar žņaugšanas paņēmienu ceturtajā raundā. 

Viņš arī sacīja, ka nebūtu mainījis savu rīcību, kad pēc cīņas izlēca no astoņstūra un devās iekaustīt Makgregora treneri, kurš Krievijas cīkstoni nosaucis par "musulmaņu izdzimteni". 

"Ja man reizes desmit būtu iespēja atkārtot šo situāciju, no savām darbībām es neatteiktos un nedomāju atteikties. Vai darītu to pašu? Bez šaubām," teica Nurmagomedovs.

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC organizācijas ietvaros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu