Jaunā pašmāju grupa "NeimoM" laiž klajā debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"NeimoM"
"NeimoM" Foto: publicitātes

Atzīmējot savas pastāvēšanas pirmo gadadienu, sintpopa apvienība "NeimoM" 25. novembrī klausītāju vērtēšanai nodod debijas albumu "Juku gadi". Tajā iekļautas 11 dziesmas, no kurām singli "On My Way", "31. janvāris" un "Juku gadi" jau kādu laiku dzirdami radiostacijās.

Dziesmu autors un grupas solists Mārtiņš Neimanis norāda: “Šis albums ir personisks un godīgs - tajā nav vietas nepatiesībām. Albums iezīmē kādu periodu no manas dzīves, un tas sastāv no atmiņām, pārdzīvojumiem, novērojumiem un ikdienas. Bet tas nav konceptuāls albums. Katra dziesma ir atšķirīga, un katrai ir savs vēstījums, bet visu kopumā caurstrāvo ticība tam, ka viss nokārtosies.”

Tieši tādēļ arī albumam, tāpat kā tā tituldziesmai, izvēlēts nosaukums "Juku gadi", kas simbolizē aizejošos, haotiskos gadus. Viss albums pārstāv indie mūzikas žanru, un tajā atrodamas gan nelielas sintpopa vēsmas, gan psihedēliskas noskaņas, gan garāki ģitāru solo. Ieraksts tapis 2017. gada augustā. 

Noklausies albumu.

"NeimoM" kā viena cilvēka projekts ir aktīvs vairākus gadus, tomēr līdz šim parādījies tikai Youtube un Soundcloud vietnēs. Šobrīd projekts attīstījies līdz grupai četru cilvēku sastāvā – Mārtiņš Neimanis (vokāls, ģitāra, taustiņi), Jānis Kašs (ģitāra), Sandis Elsts (bass) un Ansis Mežsargs (bungas).

Albuma prezentācijas koncerts notiks 8. decembrī plkst. 22 bārā Lokal House. Ieeja bez maksas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu