Latvijas hokeja izlase piedalīsies pārbaudes turnīrā Dienvidkorejā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas hokeja izlase
Latvijas hokeja izlase Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas vīriešu hokeja izlase nākamā gada februārī piedalīsies pārbaudes turnīrā Dienvidkorejā, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Vīriešu izlase laikā no 6. līdz 8. februārim spēkosies "Korea Ice Hockey Challenge" turnīrā, kur spēkosies ar Japānu, Kazahstānu un mājiniekiem dienvidkorejiešiem.

Latvijas izlase šajā sezonā piedalījās jau vienā pārbaudes turnīrā, novembrī uzvarot Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) "Euro Ice Hockey Challenge" (EIHC) turnīrā Minskā.

Boba Hārtlija vadītā valstsvienība apspēlēja Slovēniju, Franciju un mājinieci Baltkrieviju.

Kanādiešu speciālista vadītie hokejisti, gatavojoties pasaules čempionātam Slovākijā, kā ierasts, piedalīsies EIHC spēlēs. Latvijas pretinieki šosezon būs Šveice, Krievija un Francija. Mājas spēles Latvija aizvadīs pret Krieviju.

Tikmēr uz Dienvidkoreju februārī dosies arī Latvijas sieviešu hokeja izlase, kas no 10. līdz 12. februārim startēs "Olympic Legacy Cup" turnīrā.

Šis turnīrs tiek organizēts, lai atzīmētu vienu gadu, kopš notika Phjončhanas olimpiskās spēles. Šajās sacensības startēs Latvija, Dienvidkoreja, Ziemeļkoreja un vēl viena izlase, kas tiks paziņota jau tuvākajā laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu