Bērni, kurus kāds vīrietis Liepājā cienājis ar konfektēm, nonākuši slimnīcā (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Divi bērni, kuri nedēļas nogalē paņēma konfektes no kāda vīrieša, nonākuši slimnīcā, TVNET pastāstīja Valsts policijas pārstāve Signe Šteinberga.

Pašlaik bērni no slimnīcas gan ir izlaisti un briesmas viņu dzīvībai nedraud. Policija pašlaik sīkāk arī nekomentē, ar kādām konfektēm tieši bērni bija cienāti un to, vai tajās nav kādas indīgas vielas.

Policija pašlaik skaidro notikušā apstākļus un, tiklīdz būs pieejama sīkāka informācija, par to ziņos plašākai sabiedrībai, jo šis ir ārkārtējs notikums.

Iepriekš izskanējis, ka 24.novembrī ap pusseptiņiem vakarā Liepājas pilsētas Pašvaldības policijā no Valsts policijas tika saņemta informācija, ka Ģenerāļa Baloža ielā nezināms vīrietis izdala bērniem konfektes – ledenes.

Kad Pašvaldības policijas darbinieki devās uz norādīto adresi, tika saņemts vēl viens izsaukums uz O.Kalpaka ielu, kur pie 90. nama guļot vīrietis.

Pašvaldības policijas darbinieki vīrieti nogādāja Pagaidu aizturēšanas telpās atskurbšanai. Apskatot vīriešu mantu saturu, tika atrastas arī minētās konfektes.

Pēc atskurbšanas vīrietis tika nogādāts un nodots Valsts policijas darbiniekiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu