Somu talants Laine nosaukts par NHL aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Patriks Laine
Patriks Laine Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vinipegas "Jets" somu uzbrucējs Patriks Laine, kurš guva piecus vārtus vienā mačā, nosaukts par aizvadītās nedēļas labāko hokejistu.

Tikmēr otras zvaigznes gods ticis Vegasas "Golden Knights" vārtsargam Marksam Andrē Flerī, kamēr par trešo labāko spēlētāju nosaukts Ņikita Kučerovs no Tampabejas "Lightning".

Laine aizvadīja spožu nedēļu, jo guva 11 vārtus četrās spēlēs. Vispirms viņš izcēlās ar "hat-trick" spēlē pret Vankūveras "Canucks" (6:3), pēc tam pievienoja divus vārtus zaudējumā pret Kalgarī "Flames" (3:6), kam sekoja viens precīzs metiens pret Minesotas "Wild" (2:4), bet pēc tam viņš kļuva par pirmo NHL spēlētāju kopš 2011.gada, kurš vienā spēlē guvis piecus vārtus, kaldinot "Jets" uzvaru ar 8:4.

Savukārt otrās zvaigznes gods tika Flerī. Vārtsargs aizvadīja trīs mačus, atvairot 81 no 83 pretinieku metieniem. Flerī palīdzēja gūt Vegasas komandai uzvaru pret Arizonas "Coyotes" (3:2), "Flames" (2:0) un Sanhosē "Sharks" (6:0).

Tikmēr Kučerovs aizvadītajā nedēļā guva divus vārtus un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles. Viņš guva vārtus zaudējumā pret Nešvilas "Predators" (2:3), pēc tam guva vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles pret Floridas "Panthers" (7:3), tad atdeva trīs piespēles pret Čikāgas "Blackhawks" (4:2), kam sekoja vēl divas rezultatīvas piespēles pret Ņūdžersijas "Devils" (5:2).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu