Indrašis spēlē pret Kalniņa pārstāvēto "Jokerit" nopietni savaino kāju (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dynamo.ru

Latvijas hokeja uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas "Dinamo" pirmdien ar rezultātu 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) savā laukumā pārspēja Helsinku "Jokerit", kuras vārtus sargā Jānis Kalniņš.

Indrašis laukumā pavadīja deviņas minūtes un 46 sekundes, rezultativitātes punktus negūstot. Latvietis maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Kājas savainojumā viņš iedzīvojās pirmajā trešdaļā. Indrašis ar ceļgaliem sadūrās ar pretinieku un spēli nevarēja tupināt. Pēc mača Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs izteicās, ka Latvijas uzbrucējs, visticamāk, nespēlēs ilgu laiku. Tiesa, precīzas informācijas par savainojuma nopietnību pagaidām nav. 

Tikmēr Kalniņš aizvadīja pilnu maču, atvairot 34 no 36 pretinieku metieniem.

Uzvarētājiem šajā spēlē ar precīziem metieniem izcēlās Vadims Šipačovs un Dmitrijs Kagarlickis.

Vēl citā mačā pirmdien šī brīža KHL vadošā komanda Maskavas CSKA ar 3:1 (2:0, 0:1, 1:0) uzveica Maskavas apgabala "Vitjaz", gūstot 13.uzvaru pēc kārtas.

Rietumu konferences vadībā ar 56 punktiem 32 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par pieciem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 44 punktiem 30 spēlēs ir "Jokerit". Savukārt piektā ar 36 punktiem 32 cīņās ir uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak".

Tālāk Rīgas "Dinamo" ar 30 punktiem 30 dueļos ir septītā, bet devītā ar 29 punktiem 32 cīņās ir Maskavas "Dinamo", kamēr pēdējā starp 12 komandām ir Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas sakrājusi 20 punktus 32 spēlēs.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 53 punkti 32 mačos, bet otrā ar 46 punktiem 32 spēlēs ir Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard". Tikmēr astotajā vietā ar 30 punktiem 29 dueļos ir "Kuņluņ Red Star", kurā spēlē pagaidām savainotais aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu