Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mīlestība rudenī
Mīlestība rudenī Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Lai gūtu panākumus, tev nāksies ieklausīties arī diametrāli pretējos viedokļos. Ja centies kādu pārliecināt par savu taisnību, noteikti dari to pēc iespējas diplomātiskākā, mierīgākā ceļā.

VĒRSIS Tu aktīvi rosīsies, centīsies par katru cenu sasniegt nosprausto mērķi. Zvaigznes iesaka neuzvelt sev par daudz pienākumu, proti, vismaz daļu no tiem uzticēt pārējiem komandas biedriem.

DVĪŅI Šodien daudz kas būs atkarīgs no tavas pārliecības, kā arī no tā, kā spēsi pozicionēt savu viedokli, argumentēt to. Kādam Dvīnim izdosies izmantot labvēlīgu apstākļu sakritību un iegūt papildu peļņu.

VĒZIS Nav izslēgts, ka tev nāksies pārplānot savu darba dienu. Mainīgā situācija nedaudz liks panervozēt, taču galu galā tu tiksi pie kārotā rezultāta. Mājas dzīvē valdīs atslābinoša harmonija.

LAUVA Turpināsi iesāktās lietas, savā rīcībā būsi ļoti dedzīgs. Nav izslēgts, tev izdosies izpelnīties priekšniecības atzinību. Attiecībās ar kolēģiem valdīs patīkama un abpusēja sapratne.

JAUNAVA Centies neapspiest savas patiesās vēlmes, ļauj lielāku vaļu savai fantāzijai un, galvenais, uzdrīksties īstenot kāroto! Paļaušanās uz savām spējām, kā arī tev piemītošā uzcītība nenoliedzami atmaksāsies!

SVARI Tev šodien tā vien būs nepieciešams papildu enerģijas lādiņš, kuru vislabāk spēs sniegt jautri kolēģi, radoša atmosfēra. Darbos esi piesardzīgāks, neļauj sapņainajam noskaņojumam radīt kļūdas.

SKORPIONS Ik pa brīdim kļūsi ļoti nopietns un dziļdomīgs. Apkārtējie pat var nedaudz baidīties tev ko pajautāt, jo tava piere būs dikti saraukta. Centies būt nedaudz atvērtāks un bezrūpīgāks.

STRĒLNIEKS Liela nozīme būs spējai savākties saspringtākā situācijā un rīkoties ar vēsu apdomu! Labāk padosies ikdienišķi pienākumi, savukārt no svarīgām pārrunām gan vajadzētu atturēties.

MEŽĀZIS Ja attiecībās ar otro pusīti kas nogājis greizi, tas var atsaukties uz profesionālo sfēru. Centies pēc iespējas nodalīt darbu no privātās dzīves. Dienas izskaņā vēlēsies pabūt viens, sakārtot domas.

ŪDENSVĪRS Šis ir brīdis, kad varēsi izpaust savu oriģinālo domu gājienu. Arī šķietami ikdienišķās situācijās meklēsi nestandarta risinājumus, kuri izrādīties patiesi efektīvi un ilglaicīgi.

ZIVIS Ja šodien veicami vienkārši, it kā labi zināmi darbi, nezaudē modrību, nekļūsti paviršs, citādi vari iedzīvoties zaudējumos. Vēlams atturēties parakstīt jelkāda veida līgumus, neuzņemties parādsaistības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu