Pievilcīgas komerctelpas modernajā Āgenskalnā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Āgenskalna rajons pēdējo gadu laikā ir kļuvis par vienu no modernākajām galvaspilsētas apkaimēm, un arvien vairāk cilvēki to sauc par savām mājām. Šeit atrodamas dažādas arhitektūras pērles, zaļi, labiekārtoti parki un neskaitāmas izklaides, atpūtas vietas. Līdz ar iedzīvotāju pieplūdumu attīstījusies arī daudzveidīga uzņēmējdarbība. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina aplūkot šī brīža vilinošākās komerctelpas Āgenskalnā, kas pieejamas iegādei.

Renovētas telpas jūgendstila ēkā

Skolas ielā 31 jaunus saimniekus gaida jaunizbūvētas biroju telpas. Tās atrodas vēsturiskā jūgendstila ēkā, kas pēc renovācijas ieguvusi ārkārtīgi pievilcīgi izskatu. 137 kvadrātmetrus lielajās telpās, kas izvietotas nama pirmajā stāvā, ir padomāts pie oriģināliem dizaina elementiem, radot gaumīgu kopējo tēlu.

Foto: city24.lv

Darbinieki šeit novērtēs veselīgo, viendabīgo iekštelpu klimatu ar CO2 un mitruma kontroli, ventilāciju, energoefektīvus trīs pakešu logus, kas apslāpē ielas skaņas, kā arī plašo un apzaļumoto pagalmu. Telpas ir kā radītas radošām personībām, kam rūp komforts. Aplūko vairāk bilžu!

Foto: city24.lv

Divu namu komplekss

E. Smiļģa ielā 26 tiek pārdots ekskluzīvs īpašums 1802 kvadrātmetru platībā, uz kura izvietotas divas ēkas – 791 un 145 kvadrātmetrus lielas. Telpas ir pielāgotas biroju vajadzībām un iekārtotas pēc augstākās klases standartiem.

Foto: city24.lv

Aizvadītajā gadā ēka piedzīvoja renovāciju, kuras rezultātā tika saglabāts tās vēsturiskais šarms. Šeit var novērtēt augstos griestus, atsegtas koka sijas, parketa grīdas, brangas koka kāpnes un vēl daudzus citus interjera akcentus. Īpašuma teritorijā ir izveidots labiekārtots pagalms un automašīnu stāvvieta. Aplūko vairāk bilžu!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu