Uz lielā ekrāna atkal "Gredzenu pavēlnieka" triloģija - uzzini vai esi īsts fans!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Gredzenu pavēlnieks" ("The Lord of the Rings")
"Gredzenu pavēlnieks" ("The Lord of the Rings") Foto: AFP / Scanpix

"Kino kults" un k/t "Kino Citadele" aicina atgriezties Viduszemē režisora Pītera Džeksona episkajā "Gredzenu pavēlnieka" ("The Lord of the Rings") triloģijā - tikai vienu reizi (7., 8. un 9. decembrī) uz lielā ekrāna un "extended" versijās.

Aizpildi testu un pārbaudi savas zināšanas.

 

Šķiet, tas bija tikai nesen, bet patiesībā ir pagājuši jau septiņpadsmit gadi, kopš uz lielajiem ekrāniem nonāca pirmā "Gredzenu pavēlnieka" triloģijas filma "Gredzena brālība". Tā un turpinājumi "Divi torņi" un "Karaļa atgriešanās" pilnībā mainīja kino pasauli un sajūsmināja pat kvēlākos Dž. R. R. Tolkīna darbu pielūdzējus, kuri līdz tam uzskatīja, ka pienācīgi ekranizēt autora svētos rakstus nebūs iespējams.

Režisors Pīters Džeksons pierādīja pretējo, izveidojot neaizmirstamas filmas, nopelnot visu pasaules naudu un sagrābjoties vairāk apbalvojumu, nekā vispār ir iespējams noturēt rokās.

Pīters Džeksons
Pīters Džeksons Foto: Reuters/ScanPix

Tagad pienācis laiks atgriezties Viduszemē un darīt to pienācīgi - k/t "Kino Citadele" Scape zālē ar tās ekrānu un skaņu. Turklāt pirmoreiz būs iespēja uz lielā ekrāna vērot "Gredzenu pavēlnieka" "extended" versijas.

Detalizētāka informācija par seansiem šeit

Biļetes jāiegādājas uz katru seansu atsevišķi. Vienas biļetes cena 15 eur, pieejamas arī "Kino kluba" atlaides (Kino drauga -5%, Kino fana -15% un Kino guru -20%). Biļetes cenu veido filmas tiesību izmaksas, filmas garums (trīs līdz četras stundas), Scape zāles piemaksa, tulkojuma nodrošināšana u.c. faktori.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu