Cerot laimēt televizoru, ārvalstu students kails pozē Vecrīgā (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) veikusi preventīvas pārrunas ar ārvalstu studentu, kurš, cerot laimēt televizoru, kails pozējis Vecrīgā, informē RPP.

Naktī uz 27.novembri videonovērošanas centra darbinieki ievēroja kādu jaunu vīrieti vienā no vecpilsētas nomaļajām šķērsielām. Jauneklis bija novilcis drēbes un pozēja, kamēr biedrs ar telefonu uzņēma fotogrāfijas.

Neilgi pirms likumsargu ierašanās pārkāpējs ar savu biedru iegāja netālu esošajā krogā. Policisti jaunekli uzmeklēja un lūdza paskaidrojumus par veiktajām darbībām.

Jaunais vīrietis skaidroja, ka augstskolā norisinās fotokonkurss, kurā ir iespēja laimēt televizoru. Jauneklis izdomājis uztaisīt kailfoto Vecrīgā, lai to iesūtītu konkursam. Pats, esot studenta statusā, dārgo elektronisko ierīci nevarot atļauties nopirkt, tādēļ cerējis uz uzvaru konkursā.

Jauneklis sacīja, ka izdarīto nožēlo, un solīja šādas darbības neatkārtot.

Ņemot vērā diennakts stundu un to, ka notiekošo bija redzējuši tikai viņa draugi, policisti ar studentu veica vien preventīva rakstura pārrunas par sabiedriskās kārtības noteikumiem pilsētā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu