Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rudens sieviete
Rudens sieviete Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Profesionāli veiksmīga diena tiem Auna zīmes pārstāvjiem, kuri darbojas jurisprudences vai politikas lauciņā. Tev arsenālā būs īstie argumenti, lai pārliecinātu vai pārspētu savus oponentus.

VĒRSIS Tu labi sapratīsies ar sadarbības partneriem un augstākstāvošajiem. Šis ir piemērots brīdis, lai risinātu dažādus biznesa jautājumus, kārtotu ar nekustamo īpašumu saistīto.

DVĪŅI Tev vajadzēs ārēju stimulu, sava veida grūdienu, lai tu sāktu darīt lietas, kuras patiesībā kāro. Šobrīd labāk padosies radoša rakstura aktivitātes. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku valdīs saskaņa.

VĒZIS Nāksies pūlēties vaiga sviedros. Šodien diemžēl iespējami dažādi šķēršļi, kuri var traucēt sasniegt gaidītos rezultātus. Galvenais neļauties negācijām un ticēt panākumiem! Dienas izskaņu pavadi kopā ar mīļoto.

LAUVA Tagad ieteicams veikt darbus, kuros nav nepieciešama ilgstoša piepūle. Darba laikā labāk atturies risināt personīgos jautājumus, tas var radīt nesaskaņas ar priekšniecību. Esi uzmanīgāks naudas lietās.

JAUNAVA Spītīgi turēsies pie sava, tādēļ kolēģiem nebūs viegli tevi par kaut ko pārliecināt, pat ja tas ir tevis paša labā. Neuzprasies uz nepatikšanām, noteikti ieklausies augstākstāvošo norādījumos.

SVARI Piemērots laiks analītiska darba veikšanai, dažādu datu apstrādei. Nav izslēgts ievērojams algas pielikums. Dodoties mājup, kāds Svaru zīmes pārstāvis izdomās palutināt sevi ar veikala apmeklējumu.

SKORPIONS It visās dzīves situācijās balsties uz savām iekšējām izjūtām, intuīciju. Biznesa pasaules pārstāvjiem jācenšas atturēties no sakāpinātām emocijām, jo tās var pasliktināt attiecības ar panteriem.

STRĒLNIEKS Esi piezemētāks it visā, kas skar darbu, neļauj gaisīgajam noskaņojumam radīt neuzmanības kļūdas. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu kārtot finansiāla rakstura jautājumus.

MEŽĀZIS Tu neatlaidīgi kāpsi savu uzvaru kalnā, lai cik stāvs tas būtu. Šis ir īstais brīdis, lai tiktu skaidrībā par saviem nākotnes plāniem, liktu pamatus jauniem darbiem.

ŪDENSVĪRS Būsi īsts ideju ģenerators, turklāt tavas jaunradītās ieceres būs kaut tūlīt realizējamas. Līdzcilvēki tevi vērtēs patiesi augstu, kādam pat kļūsi par sava veida autoritāti, personu, kurai līdzināties.

ZIVIS Ja nepieciešams, vari apmeklēt valsts iestādes, risināt ar tieslietām, mantojumiem, nekustamo īpašumu saistītās nianses. Komunikācijā ar augstākstāvošajiem esi rezervētāks, neļauj vaļu mirkļa impulsiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu