Aizvadīta līdz šim aukstākā nakts; trešdiena būs saulaina

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/Scanpix

Pēc otrdienas vakarā piedzīvotā pērkona sniega gaisa temperatūra trešdienas rītā starptautiskajā lidostā "Rīga" pazeminājusies līdz -11 grādiem.

Trešdien Latvijā būs saulains laiks un tikai vietām valstī sauli brīžiem aizsegs mākoņi, no kuriem iespējams neliels sniegs.

Sinoptiķi prognozē, ka no rīta un vakarā atsevišķās vietās gaidāma migla. Vējš būs lēns, gaidāms arī bezvējš.

Dienas vidū saule gaisu sasildīs līdz 0..-5 grādiem, bet vakarā termometra stabiņš vietām atkal noslīdēs zem -10 grādiem.

Rīgā gaidāma saulaina diena, bez nokrišņiem un ar lēnu vēju. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz -2..-3 grādiem, pēc saulrieta kļūs vēsāks.

Dati no lidostas meteoroloģiskās stacijas liecina, ka gaisa temperatūra pazeminājusies no -8 grādiem piecos rītā līdz -11 grādiem pusseptiņos rītā. Tā ir zemākā gaisa temperatūra galvaspilsētā pēdējos astoņos mēnešos.

Vietām pacēlušies miglas vāli un veidojas sarma.

Rīgas centrā gaisa temperatūra noslīdējusi līdz -6 grādiem.

Pērkona negaiss kopā ar sniegu lidostā tika reģistrēts otrdien pēc plkst. 22.

Jau ziņots, ka pērkona negaiss Latvijas piekrastē ziemas sākumā ir regulāra parādība. 2013. gada 7.-8. decembrī Rīgu šķērsoja pat četri negaisa mākoņi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu